torstai 12. tammikuuta 2012

Lisää lankaa

Tuossa pari päivää aikaisemmin taisin mainita, että pahaa päivää vähän pelastivat nuo postista noutamani paketit. Molemmat viimevuotisia hankintoja, toisessa lankoja ja toisessa vaatteita.

Lankapaketin sisältö näytti tältä:Kaksi vyyhteä turkoosia ohuen ohutta silkki-villaa ja yksi uturoosa samaa materiaalia, kultaista glitterilankaa tuomaan kimallusta päiviin. Muutama kerä beigeä ja sinistä puuvillaa täydentämään aikaisemmin hankittuja varastoja sekä kolme kerää luonnollisen ruskeaa alpakkaa sukkalankaa. Turkoosi ei oikein pääse kuvassa edukseen, se on todella, todella ihastuttava väri. Pistaasinväriset langat jäivät vielä jälkitoimitukseen. Nyt ei sitten enempää lankoja hetkeen aikaan, täytyy käyttää nämä ensinnä.

Elloksen paketissa olivat luumunvärinen villakangastakki, jonka Herra Kirjoitus tuomitsi heti saunatakiksi, mihin saattaa olla osasyynä se, että hänellä on täsmälleen saman sävyinen saunatakki. Hihaton poolo oli aivan ihanan tuntuinen päällä, mutta puseron sävy oli väärä - harmitti enemmän kuin vähän, mutta olen jo oppinut sen, ettei minun kannata ostaa mitään melkein sopivan väristä kaappiin. Minun kyseessä ollen on todennäköisempää, että käyttämättä jää vääränvärinen kuin vääränkokoinen vaate. Jos vaate on liian iso, se on vain sopivan löysä ja jos pikkuisen pieni, niin hengitetään sitten vähän kevyemmin. Punaiset housutkaan eivät tuntuneet sopivilta, vaikka väri olikin jumalaisen hehkuvan punainen.

Jäljelle jäivät euron maksanut pinkki sporttikassisetti, johon kuuluivat kassi, juomapullo ja hikipyyhe sekä vanhan roosan sävyinen liehukejakku (9,50e), jonka reunoissa kiertävät naiselliset pitsit. Siis nämä:

Tässä vielä lisäkuva noista pitseistä. Ilmeisesti joku supernaisellinen kausi menossa, kun täytyy saada pitsejä ja liehukkeita.

Ei kommentteja: