perjantai 24. helmikuuta 2012

Riisisuklaakakku 1.1

 Mainostin aikaisemmin tekemääni riisisuklaakakkua täällä, KLIK. Koska kyse on minusta, seuraava versio ei tietenkään ollut samanlainen, eikä kakusta myöskään ole kuvaa, sillä se osoittautui pikaisesti katoavaksi eli oli varmaan ihan hyvää. Käytetään siis täytteenä kuvaa Marimekon unikko-servetistä, tämä sävy unikkoa kun on se, jota eniten rakastan. ( ja haluan yhden kuvan tänne musitoalbumiini, jos noita ei vaikka enää tuossa värissä saakaan)


Ensimmäinen muutos johtui kaupasta eikä minusta, sillä kaupassa ei ollut saatavilla sunnuntain rahkavalmistetta vaniljanmakuisena, joten jouduin ottamaan sitruunanmakuisen. Onnekseni se toimi paremmin kuin hyvin eli tuli todistettua, että tämän voi tehdä myös sitruunanmakuisesta rahkavalmisteesta.

Toinen muutos oli ihan minun oma mokani, en lukenut reseptiä kauppaan lähtiessäni ja varasin vain yhden purkin kermaa. Tajusin mokani sillä kohtaa, kun aloin levittää täytettä kakulle ja sitä oli niin kovin vähän - ymmärisin sillä siunaamalla sekunnilla, miksi olin viimeksi ostanut litran purkin kermaa, kun kumpaankin kakkuun sitä meni 4 dl. Onnistui se kuitenkin vähän vähemmälläkin täytteellä kun lisäsin vähän kiivien määrää.

Kolmas muutos tehtiin sitten Herra Kirjoituksen toivomuksesta eli riisisuklaaseen käytettiin vähemmän kaakaota (reseptin kahden desin sijaan vain yksi), jolloin riisisuklaasta tuli enemmän maitosuklaamainen.

Koska kakusta ei ole kuvaa, lisätään kuvitukseksi kuvat ihanasta kukkakimpusta, jonka saimme illan vierailta tuliaisiksi. Valitettavasti vain minun asetteluni ei tee upeille kukkasille oikeutta, voi kun osasi...






Lautapelikokoelmammekin karttui yhdellä pelillä, sillä kukkien lisäksi he toivat meille Star Wars - pelin Kapinaliiton tehtävä. Peliä kokeiltiinkin samana iltana ja jopa minä pärjäsin kohtuullisesti, vaikka luvattunn Star Wars maratoniin ei vielä(kään) ole löynyt aikaa. Pelissä on siis Star Wars tietokilpailukysymyksiä, mutta niihin on olemassa myös vastausvaihtoehdot eli veikkaamalla voi voittaa, jos ei ole tietoa. Lisäksi peliä on mahdollista pelata ottamatta lainkaan kysymyksiä, toisena lisäelementtinä on mahdollista käyttää myös voimahyrrää, josta voi saada lisävoimia.



Lyhyesti peli siis toimii niin, että valitaan kahdesta peliversiosta pidempi tai lyhyempi. Jokaisella hahmolla on oma galaktinen reitti kuljettavanaan, reitti selviää hahmokortista, reitti pitää kulkea mahdollisimman nopeasti ja siinä sivussa pitäisi hankkia haltuunsa mahdollisesti toisella pelaajalla oleva R2D2-merkki tai pitää kiinni omasta R2D2:sesta. Jokaisen vuoron alussa pelaajalla on käytettävissään viisi voimayksikköä, joita voi käyttää liikkumiseen (yksi yksikkö per väli), kysymyksiin (kaksi yksikköä per kysymys), voimahyrrään (kaksi yksikköä per pyöritys) tai R2D2:n ottamiseen haltuun (yksi yksikkö, pitää olla samalla neliöllä), pelaaja saa sitten itse valita, miten voimayksikkönsä käyttää. Oikea vastaus kysymykseen tuo pelaajalle toimintakortin, jossa voi olla jotain hyvää tai jotain vähemmän mukavaa yllätystä tarjolla.

Ei kommentteja: