perjantai 18. toukokuuta 2012

Eläimellistä menoa

Se on sitten tämän laiskotellun lomaviikon viimeinen varsinainen lomapäivä. Kyllä, olen ihan oikeasti lorvinut suurimman osan lomasta - vain maanantaina tein vähän iltatöitä, torstaina olin juhlissa ja siinä välissä ehdin vielä tavata kavereitakin ja tälle illalle olisi tarjolla vielä kipporvaare-kutsut sekä mahdollisesti frisbeegolfia.

Eläimellistä menoa on ollut tarjolla sikäli, että nyt pyörii taustalla Henning Mankelin  Valkoinen naarasleijona ja sitä ennen kuuntelussa oli Leena Lehtolaisen Henkivartija, jonka päähenkilö on Hilja Ilveskero...noita kuunnellessa on sitten tullut heiluteltua puikkoja. Valmistuneita töitä esittelen sitten tarkemmin vähän myöhemmin, kun saan ne kaikki valmiiksi. Kyseessä ovat pikkutyöt, joilla olen ajatellut avustaa joulupukkia.

Nyt keskityn nauttimaan vielä viimeisistä lorvitunneistani ja palaan sitten kiireiseen arkeeni maanantaina kun aloitan töistä, jatkan salilla ja diettiäkin pitäisi jossain vaiheessa pitää. Blogiinkin palaan ehkä taas pian, mutta nyt puukot heilumaan. Ensi torstaina suuntaan Tampereelle ja sieltä voisi tuoda tuliaisina vähän lisää lankaa, kun nyt melkein ajan lankamaailman ohi.

Ei kommentteja: