torstai 17. toukokuuta 2012

Hopotus: Punapää


Pääsin mukaan Hopottajien hiusvärikamppanjaan, jossa oli mahdollisuus testata Nautrigin-hiusvärejä.

NATURIGIN-hiusvärit tarjoavat hellävaraisemman ja luonnollisemman vaihtoehdon hiusten värjäämiseen. NATURIGIN-hiusvärisarja pohjautuu ajatukseen siitä, että aito kauneus on luonnollista. Tästä syystä tuotteet on tehty niin luonnollisista ja puhtaista raaka-aineista kuin mahdollista. Tuotteet ovat parabeenittomia ja ammoniakittomia. Ne sisältävät myös Ecosert-sertifioituja ainesosia.

NATURIGIN on hellävarainen tason 3 kestoväri, joka antaa peittävän ja pitkäkestoisen lopputuloksen. Hellävaraisuus perustuu tuotteen sisältämään jojobaan, soijauutteeseen sekä 10 muuhun puhtaaseen luomu-uutteeseen ja öljyyn, jotka suojaavat hiusta värjäyksen aikana sekä lisäävät kiiltoa. NATURIGIN-hiusvärit peittävät harmaat hiukset 100 %:sesti. Saatavilla on 14 luonnollisen kaunista sävyä. NATURIGIN-sarja on suunniteltu erityisesti hennolle skandinaaviselle hiustyypille. Tuotteissa on mieto tuoksu, eikä niitä ole testattu eläinkokeilla.

Testattavan värin sävyn sai valita kartan 14 sävystä. Minulle testaukseen päätyi sävy 7.55. medium blonde deep red. Väri näyttää värikartalla varsin voimakkaan punaiselta ja vähän jännitinkin lopputulosta sikäli, että tuleeko siitä sittenkin ihan liian punainen. Haaveissani kun oli sellainen enemmän kuparin kuin kirkkaanpunaisen sävy.

Tuote oli varsin helppo käyttää, ei valunut, ei sotannut ja suostui lähtemään pois sekä naamasta että kaakeleista ilman suurempia irvistyksiä. Tuoksu oli varsin mielyttävä, ei yhtään sellainen pistävän ammoniakkinen kuin monissa hiusväreissä. Vaahtoava hoitoaine tuoksui minusta raikkaasti kesältä ja koivulta ja oli sellainen hassu yllätys, koska ohjeissa ei varsinaisesti sanottu, että hoitoaine vaahtoaa kuin shampoo konsanaan.

Värjäystuloksen tarkisti ammattikampaaja, joka leikkasi hiukseni värjäyksen jälkeen ja kehui sekä väriä että värjäystulosta. Lopputulema oli, että väri todellakin oli sellainen enemmän tummaan kupariin vivahtava kuin kirkkaanpunainen. Tästä osa toki johtuu siitä, että edellinen hiusvärini oli tummahko ruskea ja sävyn värikartta siinä purkin päällä kyllä vihjaisi selkeästi, että tummaan pohjaan väri ei ole kovin kirkkaan punainen.

Tässä vielä ennen ja jälkeen kuvat eli kyllä se punaisempi on kuin ennen ja kiiltää ihan mielettömästi (kuva on otettu illalla, jolloin aurinko ei osu hiuksiin ja silti näyttävät kiiltäviltä, auringossa suorastaan säkenöivät):


Kieltäydyn tunnustamasta, että minulla olisi harmata karvoja, mutta maantienvärisen juurikasvun tämä peitti paremmin kuin hyvin eli olen taipuvainen uskomaan siihen, että harmatkin peittyvät värin avulla tarvittaessa.


7 kommenttia:

Herra Jälkikirjoitus kirjoitti...

Kyllä väri vaihtui... koska olen nähnyt tähän mennessä useampaakin punaista Rouvalla, tämä oli ehkä niistä punaisin...

Anonyymi kirjoitti...

Kumpi toi oon?

Nautrigin vai NATURIGIN?

mistä noita värejä voisi ostaa?

Ievuskainen kirjoitti...

Kuva ei anna täyttä oikeutta värille, sillä se on luonnossa punaisempi. Väri oli upea ja se sopi sulle hyvin. Kerrothan myöhemmin myös sen, miten se kestää...

On kiva kuulla, että tällaisia luonnollisempia hiusvärivaihtoehtojakin on olemassa, sillä herkkäihoisena ja kuitenkin hiuksia värjäävänä (ne harmaat, ne harmaat!) kaipaan mahdollisimman hellävaraisia tuotteita. Kun värjäys on seuraavan kerran ajankohtaista, harkitsen tosissani tätä sarjaa. :)

rouva Jälkikirjoitus kirjoitti...

Anonyymi: painovirhepaholainen on ollut taas liikkeellä. Naturigin on sarjan oikea nimi ja pitäisi löytyä sieltä, mistä muitakin hiusvärejä yleensä eli isommista marketeista.

Ievuskainen:
Tätä on nyt pesty useamman kerran ja väri on edelleen yhtä intensiivinen kuin ennenkin. Yhtään punaista valumaa ei ole pestessä näkynyt eli hyvin pysyy. Tarkempaa infoa kestosta myöhemmin.

rouva Jälkikirjoitus kirjoitti...

Anonyymi: painovirhepaholainen on ollut taas liikkeellä. Naturigin on sarjan oikea nimi ja pitäisi löytyä sieltä, mistä muitakin hiusvärejä yleensä eli isommista marketeista.

Ievuskainen:
Tätä on nyt pesty useamman kerran ja väri on edelleen yhtä intensiivinen kuin ennenkin. Yhtään punaista valumaa ei ole pestessä näkynyt eli hyvin pysyy. Tarkempaa infoa kestosta myöhemmin.

Anonyymi kirjoitti...

Huomasin sen, että kun katsoo tuota värjäyksen jälkeen kuvaa ja hiusväripaketti-kuvaa, niin sävy on kyllä aika sama.

Punaiset harvoin pysyvät kovin hyvin eli kirjoitathan, miten väri kestää.

Jos se kestää enemmän kuin kuukauden hyvänä, juoksen kauppaan pää kolmantena jalkana.

Kaarina

Anonyymi kirjoitti...

Onpas kauniin punainen sävy!