perjantai 18. toukokuuta 2012

Kosmetiikkaa ja vähän muutakin kotiin


Kuten tuossa aikaisemmin mainitsin, on postipoika ollut kovasti ahkerana ja kantanut kotiimme pakettia jos toistakin ja jos ei pakettia kotiin asti, niin ainakin lapun, jolla paketin sitten voi noutaa postista.

Ensimmäiseksi luettavaksi napsahti Anna-lehden ilmainen näytenumero. Siinä ei ollut mitään mainitseminsen arvoista huonoa, mutta ei myöskään mitään niin hienoa tai erinomaista, joka ansaitsisi tulla mainituksi.


Seuraavaksi luukusta kolisikin sitten kosmetiikkaa.
Head and Shoulders-sarjan miesten hilseshampoon ilmainen näyte osoittautuikin täysikokoiseksi 250 ml pulloksi. Herra Kirjoitus lupasi toimia tuotteen koekaniinina. Lisää tällaisia "tuotenäytteitä" jakoon, kiitos.

Samassa kuvassa mukana myös postin kotiin kiikuttamat arpavoitot. Äiti oli taas ostanut arpoja ja merkinnyt voiton saajaksi minut, siksi posti kantoi nämä voitot meille. Tällä kertaa kaappiemme täytteeksi päätyivät Hullunkuriset perheet korttipeli ja ekovärityskynät.


Myös Dermosilin uuden kuvaston mukana tuli kasa näytteitä. Nekin otettiin kiitollisena vastaan.
Testattavaksi tuli energiapurkkaa, karmamidijalkavoidetta, huulikiiltoa, meikkivoidetta, kesäistä suhkugeeliä, kasvovoidetta ja vartalolle tarkoitettua yövoidetta.


Ei kommentteja: