keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Shoppailulle stoppi

Nyt on sitten pakko viheltää peli poikki shoppailun osalta, sillä olen viimeaikoina kantanut kotiin kassikaupalla tavaraa. Vähän sieltä, vähän tuolta ja lopputulos onkin sitten huomattava määrä kaikkea.

Työpaikan kirppikseltä hankin kaksi korua yhteensä kolmen euron hintaan. Kullanväriset ketjut ostin lähinnä askartelumateriaaliksi, mutta saattaa olla että käytän niitä ensin pari kertaa sellaisenaan.



Tampereelta kävin hakemassa huuto.netistä hankkimiani tavaroita, joita olikin kertynyt yllättävän paljon. Kaiken kaikkiaan nämä vaatteet, kengät, korut ja laukku kustansivat minulle 13 euroa eli varsin edullinen löytö, vaikka harmillisesti nuo vaaleat mokkasaappaat eivät sovellukaan minulle. Eli ne ja musta laukku sekä vaaleat housut menevät todennäköisesti suoraan kirppiskasaan. Osa farkuista on nyt liian pieniä, tarkoittaen, jotta olisi jotain, minkä takia laihduttaa, sillä muutoin paino tuntuu pysyttelevän liian tiukasti vanhoissa lukemissaan.

Paketissa oli siis vaalea mokkatakki, joka oli minulle kuin tehty ja siihen sopiva vaalea metallikoristeinen huivi. Lisäksi tumma - toisin sanoen pikimusta- jakkutakki, joka odottaa vielä parin kilon kevennystä istuakseen täydelliseti.

Farkkuja oli paketissa kolmet. Yhdet tosi ihanat kukkakoristeiset ja kaksi enemmän perusmallia olevat. Ja sitten ne vaalean kullanväriset satiinihousut, joista en oikein vielä osaa sanoa, pidänkö ne vai pistänkö suoraan eteenpäin. Jos niissä olisi stretchiä, ne kävisivät zumbavaatteiksi, mutta kun tuo satiini ei jousta, niin ne eivät oikein sovellu siihen käyttöön ja noin muutoin ne eivät kyllä ole minun tyyliäni.



Saappaita paketissa oli kahdet: tummat strech-varrella olevat ja ruskeat mokkaiset, jotka olisivat sopineet yhteen tuon takin kanssa, jos olisivat sopineet jalkaani.


Korut, kolme kaulaketjua, rannekoru ja sormus, kuuluivat myös pakettiin.

Musta peruslaukku on kohtuukuntontoinen ja reilun kokoinen eli sitä voisi tosiaan käyttääkin, mutta kun näitä on kertynyt aika paljon, täytyy varmaan jostain luopua.


Sitten poikkesin Kontin kirppiksellä ja sieltä mukaani päätyivät kaksi mustaa laukkua. Häpeä tunnustaa, mutta olin täysin unohtanut, että tuohon huutamaani pakettiin kuului laukku. Rakas konjakinvärinen veskani rikkui kesken matkan (se saatiin kyllä sitten myöhemmin korjattua) ja minun oli pakko ostaa joku uusi. Siitä syystä ostin tämän kuvassa oikealla olevan peruslaukun 3,5 euron hintaan.

Tätä toista mustaa (kuvassa vasemmalla) taas en voinut jättää kirppikselle, koska minulla ei ole ollut mustaa peruslaukkua tässä koossa. Kuulostaa varmaan karmealta sanoa, mutta ostin sen hautajaisia varten. Malli kun on niin klassinen, että se käy tuohon käyttöön vielä kymmenen vuodenkin kuluttua. Hintaa laukulla oli 4€.

Selasin nettiä ja tajusin yht'äkkiä, miksi veska näyttää niin kovin tutulta - samanmallinen laukku roikkuu hänen majesteettinsa kuningatar Elisabeth II:n käsivarrella useammissa hänestä viimeaikoina otetuissa kuvissa, samanlaisena kiiltävän mustana (linkin takana vain yksi kuva, mutta viitteliäät selaavat google kuvahakua, mm. täältä löytyy lisää kuvia). Veikkaan vaan, että Ellun laukulla on hintaa enemmän kuin minun kirpputori löydölläni, mutta voin väittää olevani itseäni hienommassa seurassa.


Pertti Palmrothin kullanväriset kengät olivat sellaiset, etten vain yksinkertaisesti voinut jättää niitä kirppikselle. Ne kustansivat ihan viisi euroa, mutta olivat melkein uudet, nahkaa sisältä ja nahkaa päältä ja mikä herkullinen väri.

Lisäksi ostin kaksi konjakinväristä vyötä ja huivin. Näiden kolmen yhteishinta oli 2 euroa, johtuen siitä, että Kontissa oli synttäritarjouksena osa tuotteista puoleen hintaan.

Ei kommentteja: