torstai 14. kesäkuuta 2012

Koukussa kosmetiikkaan

Viime aikoina olen lähinnä keskittynyt esittelemään tyhjiä purtiloita ja poistoon menneitä kosmetiikkatuotteita. Nyt kun melkein kaikki pullonpohjat on koluttu tyhjiksi, olen joutunut huomaamaan, ettei noita tyhjiä pulloja riitä esiteltäviksi kovinkaan usein tai paljon.

Kävimme työporukalla "suuressa maailmassa", josta ostin itselleni tuliaisiksi pitkään haaveilemani KC:n color maskin sävyssä pepper, en sentään ostanut sitä suurinta pulloa, vaan aloitin pienestä matkakoosta. Työkaverini varoittivat minua, että sävy on sitten todella kirkkaan punainen, joten en uskaltanut pitää sitä ensimmäisella kerralla päässä kuin viitisen minuuttia ja jos siinä ajassa värin muutoksen kyllä huomasi. Peitti ihan kivasti alkavan tyvikasvun ja toi kivan pirtsakkaa punaisuutta hiuksiin. Vaatii kyllä todellista huolellisuutta levittämiseen, jos ei halua tuloksesta laikullista. Tästä olin lukenut etukäteen ja niinpä suoritin hoitoaineen levittämisen ihan hiusvärisiveltimellä hiusten tyveen ja muutoin kampasin ja hieroin hiuksia, jotta aine levittyi tasaisesti. Kyseessä on siis värjäävä hiustenhoitoaine, jota saa useammassakin sävyssä - kutkuttamaan jäivät mm. Curry, Caramel ja Mandarin.


 


Useinkaan en ole ostanut kosmetiikkatuotteita, mutta nyt on sitten tullut täydennettyä varastoja, jotta riittäisi poistettavaa. Dermosilin tilauksesta meille kotiin jäivät ne perinteiset dödöt "minulle ja hänelle" sekä pinkki puhdistuvaahto.

Uusina tuotteina oli aivan pakko hankkia turkoosiin kylpyhuoneeseemme sopiva käsisaippua. Pullo on täytettävissä, mutta tuskin yhtä täydellistä sävyä enää tulee vastaan, kun tämä on käytetty.

Ensimmäisen tervapakkauksen ostin jouluna lahjaksi ja ihastuin niin kovasti sen tuoksuun, että hankin sellaisen meillekin nyt kun se oli puoleen hintaa tarjouksessa. Ihastuttava tervan tuoksuinen shampoo, vartalonkuorinta-aine ja kylpysuola. Plussaa tuli siitä, että pakkaus sopii kylpyhuoneemme värimaailmaan kuin nakutettu.



Lahjaksi saatuja tuotteita on kolme: kreikkalaisen oliivisaippuan jääkaappi magneetilla saimme tuliaisiksi. Turve-merilevä saippuan sai kylpylästä extrana, kun kävin siellä jalkahoidossa. Luomiväripakkaus oli Dermosilin tilaajalahja - sävyt valitettavasti minulle sopimattomat eli menee huuto.nettiin myyntiin. Natuvive voide on myös ilmaislahja, jonka sain netin kautta.

 
Huulihiilto on "luksusmallia" H&M. Kävin työkeikkalla henkka-maukalla ja siihen liittyi se, että jotain oli pakko ostaa. Valitsin sen tuotteen, mitä liikkeestä sai kaikkein halvimmalla eli 0,95€ hintaisen huulikiillon.

 

Ei kommentteja: