tiistai 19. kesäkuuta 2012

Lokerikko II

Koska maitopurkkeja oli koottuna jemmaan enemmänkin kuin nuo ensimmäiseen lokerikkoon käytetyt, päätimme askarrella vielä toisenkin lokerikon. Tällä kertaa materiaalinan kolme 1,5 litran maitopurkkia. Ensimmäisessä kuvassa vasta kaksi liimattuna yhteen.

Edellisen lokerikon paperista jäi ylimääräinen suikale, joten käytin sen tämän päällystämiseen. Koristeeksi tuli jotain turkoosia rakastavalle kahvikissalle tyypillistä. Tämä on heräteostos paikallisesta kaupasta, jossa oli myynnissä aito brasilialaista kahvia 250g pakkauksissa. Kuvassa väri ei erotu edukseen, mutta se on todella upea turkoosi ja tuo väri ensin houkutti minut pakkauksen luo ja sisältö sai nostamaan kahvipaketin ostoskärryyn. Kun paketti sitten tyhjeni, halusin säästää kuvan ja sille löytyi oiva paikka tuosta lokerikon kyljestä. Kuvassa siis upean turkoosilla taustalla musta varjokuva Rion kuuluisasta Christo Redendor-parsaasta ja silhuettikuva Pao Acugarista ja Guanabaran lahdesta.


Jäljelle jäi vielä yksi litran purkki. Olin ensin aikeissa heittää sen roskiin sellaisenaan, mutta en voinut vastustaa kiusausta, kun Anna-lehden mainoksen pinta oli niin herkullisen värinen, musta-puna-raidallinen. Tämä on sitten todellinen kierrätyslokero, kun päällystämiseenkin on käytetty "roskapaperia".



Minusta tämä on vinkeän näköinen.


Ei kommentteja: