sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Uutta hyllyntäytettä

Käsityökirjojen kerhossa tarjottiin kuukauden kirjanan uusinta Tildaa, ei kai ketään yllätä se, että se päätyi hyllyyni. Lupasin sen itselleni ikään kuin Karoliinan päivälahjaksi. Mielenkiintoisia juttuja tuolla taas oli, vaikka pahasti pelkäänkin, että ne jäävät tekemättä. Monta Tilda-kirjaa minulla on tuolla hyllyssä ja yhtään projektia en ole vielä saanut niistä tehtyä valmiiksi. Ehkäpä tästä nyt sitten edes jotain. Uusin Tilda on siis nimeltään Tildan ateljeessa.

Samainen käsityökerho yllätti myös positiivisesti. Äitini lupasi minulle jotain pientä samaisen merkkipäivän kunniaksi ja suostui empimättä ehdotukseen, kun kerroin, että hän voisi käyttää samaisen kirjakerhon bonuksensa ja ostaa minulle Uuden askartelun pikkujättiläisen.


Kyllähän kerholehdessä mainittiin, että kaikkein muiden tuotteiden, paitsi kuukauden kirjan, tilaamisesta, saa bonuksena taito tehdä neulalla ja naulalla- kirjan. Yllätyin kuitenkin positiivisesti, kun totesin, että tuo extrakirja oli myös tässä bonustuotepaketissa. Sain siis Mammalta kaksi kirjaa yhdessä paketissa. Monta kivaa ideaa oli noissakin.

Ei kommentteja: