tiistai 31. heinäkuuta 2012

Heinäkuun hankinnat

 En ole viime aikoina juuri esitellyt uusia hakintojani, mikä johtuu ihan siitä, etten ole paljon mitään uutta tai käytettyä hankkinut.

Jotain pientä on kuitenkin tullut hankittua.
Työpaikallamme oli myynnissä kampaamotarvikkeita superedullisesti, joten minäkin päädyin hankkimaan pari matkalakkapulloa - sellaisille kun on aina tarvetta. Hintaa näillä oli 2€ kappale. Hiuspuuteriakin olisin ostanut, mutta sitä ei ollut saatavilla enää siinä vaiheessa kun kaupoille ehdin.

Lisäksi sattui lankeemus eli päädyin hankkimaan itselleni jälleen kerran uudet alusvaatteet.
Ja tekosyykin oli hyvä. Nämä ovat sellaiset neutraalinväriset eli näitä voi käyttää töissäkin, toisin kuin niitä aikaisemmin hankkimiani turkoosinvärisiä. Tai siis voihan niitä käyttää, mutta näkyvät kyllä ihan mukavasti työnantajan tarjoamien vaatteiden läpi. Kahdet pöksyt ja rintaliivit yhteishinnaltaan alta 30€.

Eihän sitä tietenkään voi viettää kesää ilman uusia pelejä. Suomalaisen kirjakaupan alessa oli spesiaalitarjous, jossa he tarjosivat jo alennetuista tuotteista 40% lisäalen. Ensin haimme Tacticin milloin viimeksi pelin, jolle jäi hintaa 3,60€. Mietimme jo silloin Ulurun ostamista, mutta jotenkin se jäi epäilyttämään. Parin päivän miettimisen jälkeen totesimme, että kyllä haetaan se sittenkin kotiin. Niinpä myös Uluru muutti meille, kun alennushintaa jäi vain 15€.

Kesätapahtumaherkkuina haettiin paitsi kaksi pussia metrilakua, jotka katosivat niin nopeasti, ettei edes ehditty kuvaamaan, myös englantilaista fudgea. Suloisiin pusseihin saattoi itse kerätä, mitä herkkuja halusi maistella - ongelmana vaan oli se, että tuotteita oli tarjolla suunnilleen sataa erilaista.  Pitkän pohdinnan jälkeen fudgevalintamme kohdistuivat caipirinhaan, australialaiseen lakritsiin, Queen Elizabethiin, viski-hunajaan, vaniljaan, sitruunaan, suklaa-toffee-vaahtokarkkiin ja paholaisen minttuun. Osa mauista oli vähän erikoisempia kuten esimerkiksi Queen Elizaberh, jossa oli pinnalla valkoista suklaata ja koristeena rose-pippureita, sisällä rommilla maustettua suklaata ja lisämausteena ruusuvettä. Tässä kohtaa jätetään sitten hinnat mainitsematta.





Nämä lenkkarit ja sukat esittelin jo kertaalleen omassa postauksessaan, mutta mainitaan nyt vielä. Lidlin juoksulenkkarit ja -sukat, yhteensä 23€.

Ei kommentteja: