sunnuntai 30. syyskuuta 2012

kolmas neljännes

Tässä kohtaa pääsee syvä huokaus, onko tosiaan niin, että tämäkin vuosi on päätynyt syyskuuhun asti. Kesä on mennyt ja syksy kovaa kyytiä tulossa.

Kyllä se niin vaan on ja on aika laskea vuoden kolmannen neljänneksen tyhjät purnukat.

Ensiksi kynsilakka, joka päätyi uusio käyttöön maalle. Isä tarvitsi sitä merkkausaineeksi erinnäisiin teknisiin projekteihin mm. moottorisahan terän merkkaus. Koska äidillä ei moisia tököttejä ole, kysyi isä minulta, löytyisikö minulta joku melkein loppuunkäytetty mahdollisesti huonoksi mennyt pullo. No, löytyihän minulta, joten Yves Rocherin Hibiskus palvelee nyt sitten uusio käytössä.

Mitä muuta meiltä on sitten tyhjennyt:
 


Täyttöpullollinen käsisaippuaa ja shampoota, dödöä, wieniläisestä hotellista mukaan napattu suihkugeeli, jonka raikasta sitruunan tuoksua rakastan ja manaan sitä, ettei kyseisen merkin tuotteita myydä Suomessa. Kulmakynä, josta jäljelle jäi tuo parin sentin pätkä siinä vaiheessa kun täyte siis varsinainen väri loppui. Turkoosinvärisen kynsilakan loppuminen aiheutti surua ja murhetta, sillä väri on todella suosikkini. Onneksi samaa väriä on vielä toinen pullo varastossa - kerrankin olen osannut olla kaukaa viisas. Edessä on Hugo Bossin Orange-.hajuveden tuoksunäyte, vähän ristiriitainen tuoksu - toisaalta voisin ostaa ja toisaalta en kuitenkaan ole ihan varma.

Hauskinta kuvassa on se, että samaan kuvaan on päätynyt myös Wc-ankka, joka oli tyhjien pullojen kanssa matkalla roskikseen. Miten se tuohon kuvaan livahti, en ymmärrä. Sillä kohtaa kun asian tajusin, olivat se ja muut pullot jo matkalla kierrätykseen eli uuden kuvan ottamiseen ei ollut mahdollisuutta.

Kuvista voisi päätellä, ettei meillä käytetä muuta kuin shampoota ja suihkugeeliä, mutta seuraava kuva todistaa, että meikitkin loppuvat joskus (vaikka välillä tuntuu, että ne kestävät ikuisuuden silloin kun saisivat kulua loppuun).

Loman jälkeen tuli huomattua, että hiukset tarvitsevat uutta väriä, että kulmakynä oli loppuunkulunut ja että ripsiväri oli kuivunut lopullisesti. Huulipunassakin oli olevinaan outo sivumaku, joten oranssinpunainen cognag-sävyinen Oriflamen puna päätyi puoliksi käytettynä roskiin. Myös peruskosmetiikkaa on kulunut kuorivan suihkugeelin (suosittelen), kasvopesun ja hammastahnan verran.

Ja miten ollakaan, että näitä perus-perus-perus juttuja tuntuu tyhjenevän aina vaan. Kesällä on sen verran tullut puuhailtua pihalla ja muualla, että käsisaippuaakin on kulunut melkoisesti. Ei sentään koko kolmen litran kanisteria, mutta paljon kuitenkin. Suihkugeeliäkin on tarvittu, samoin shampoota ja hoitoainetta. Karkeita kantapäitä on rasvattu decubalilla, sitäkin on tyhjentynyt iso tuubi.

Ei kommentteja: