lauantai 17. marraskuuta 2012

Ensimmäiset koruni

Menneinä aikoina sanottiin aina jonkun kuollessa, että siinä meni hyvä työihminen. En itse välttämättä haluaisi tulla muistetuksi tuosta, mutta sen sijaan toivoisin, että minut muistettaisiin lauseella: se oli ihminen, joka teki mitä halusi, kun muut tekivät, mitä osasivat. Enkä tarkoita tuolla "teki mitä halusi" ilmaisulla sitä, että olisin tehnyt kaikkea laitonta tai toiminut vain oman mieleni mukaan. Tarkoitan sillä runsaita taitoja kaikissa mahdollisissa lajeissa.

Tuohon vedoten olen sitten päättänyt kokeilla myös korujen tekemistä, pitäähän sitä kaikkea kokeilla, jos vaikka oppisin tekemään niitäkin.

Anopin synttäreitä varten tein huivin ja sitä varten ostin koruneulan, jonka täydensin sävyyn sopivilla helmiriipuksilla. Jälkimmäisessä kuvassa näkyy, miten helmet sopivat huivin sävyyn. Anoppi on jo lahjansa saanut ja piti korusta ja huivista kovasti.


Itselleni tein punaiset sydänkorvikset. Lasifoliohelmien halkaisija on noin kaksi senttiä.


 

Materiaalia jäi vähän jäljellekin eli jotain uuttakin voin vielä värkätä ennen lisähankintoja. Kaikki nämä materiaalit postikuluineen maksoivat yhteensä noin 10e. Osa hankittu huuto.netistä, osa nettikaupasta.


Ei kommentteja: