keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Mustaa makiaa

S-kauppojen tuplabonuskuukausi houkuttelee näköjään tavallisesti taloudestaan niin tarkan herra Kirjoituksen ja rouva Jälkikirjoituksenkin huonoille teille. Ei siinä vielä mitään, että istuimme eräänä keskiviikko iltana paikallisen nuorison kanssa Amarillon ravintolassa nauttimassa Amarillon keskiviikon erikoistarjouksista, nuorison nautintoaineet olivat nestemäisiä, meidän tarjoiltiin lautselta. Normaalistihan siellä alkupaloiksi tarkoitetut pikkunaposteltavat maksavat jopa 6,90e lautanen, mutta keskiviikkoisin ilta kahdeksan jälkeen niitä saa hintaan 2,50e. Niinpä sitten hämmästytimme tarjoilijan tilaamalla tuplana macig friesit, jalapeno poppersit, mozzarellatikut että coleslaw-annokset. Kelpaa selitykseksi se, etten ollut ehtinyt syömään kyseisenä päivänä sen paremmin lounasta kuin päivällistäkään, joten pikkuisen alkoi ilta kahdeksan jälkeen olla nälkä. Ja herra Kirjoituksella oli muuten vaan nälkä.

Ruoka oli hyvää ja palvelu pelasi. Jos noin myöhäinen ruokailuaika ei olisi ruoansulatukselleni epätavallinen ja ei-toivottu, voisin istua tuolla vaikka melkein joka keskiviikko.


Mutta siihen varsinaiseen asiaan eli niihin mustiin hankintoihin, joita on tullut tehtyä. Jo vähän aikaa sitten Gigantin lehdessä oli mainos uusista Sodastream mauista, jotka tällä kertaa olivat suosikkidrinkkejä ilman alkoholia (virallisesti emme vihjaa, että sekaan voi lorauttaa jne..). Makuja night spirit-paketissa oli kaiken kaikkiaan kuusi: Cuba Libre, Mohito, Cosmopolitan, Gin tonic, Margarita ja Caipirinha. Tuossa mainoksessa tuotteet olivat esillä isoissa pulloissa, joista tekee monta litraa juotavaa, mikä tietenkin vanhoilla kokemuksilla aina pistää miettimään kannattaako ostaa kokonainen iso pullo, kun ei tiedä, mitä saa. Niinpä paikallisen Prisman hyllystä löytynyt kokoelmalaatikko oli iloinen yllätys.

Tuossa "kokoelmassa" oli yksi pieni pullo kutakin makua eli siitä sai litran kyseistä juomaa. Hintaa tuolla kuuden pullon setillä oli 8 €, joten maksoihan se enemmän kuin yksi iso pullo, mutta toimii varmasti harhaostosten torjunnassa hintaansa nähden hyvin eli periaatteessa säästää - seli, seli, seli. Pakkohan se oli ostaa, kun ihminen on luonnostaan utelias eläin ja pakkauskin oli kovin houkutteleva. Katsokaan vaikka itse.

Sisältö näytti tältä:

Tähän mennessä olemme testanneet Caipirinhan ja todenneet, että ainakin se päätyy ostettavaksi isossakin pullossa. Siksi tuossa edellisessä kuvassa on enää vain viisi pientä pulloa. Kuvan ottamisen jälkeen testaukseen päätyi Cuba Libre, joka ei saavuttanut suurta suosiota.

Ei kommentteja: