maanantai 31. joulukuuta 2012

Joulukuun kosmetiikkahankinnat

Tämän kirjoituksen otsikkona voisi aivan yhtä hyvin olla "Niin maailma muuttuu Eskoseni". Kukaan muu ei varmaan huomaa muutosta, mutta minulle itselleni muutos on ollut melkoinen. Aikaisempi kosmetiikkaholisti, joka saatoi hankkia kerralla viisi huulten rajauskynää, puolen tusinaa huulipunaa ja pari kynsilakkaa lisäksi, joutuu oikein miettimään saako kasaan edes kuvattavan määrän kosmetiikkatuotteita kuukaudessa. Kuvattava määrä tarkoittaa siis vähintään yhtä uutta kosmetiikkatuotetta kuukaudessa.

Noin se kuitenkin vaan on, joulukuussa ei ole hankittu yhtään kynsilakkaa, ei yhtään huulipunaa tai käsirasvaa. Kovin ovat nämä hankimmat menneet aneemisiksi, kun kuvaa katsoo. Doven vartalovoide on kaverin antama Buzzausnäyte, muut näytteet Dermosilin ja saippuakannu kertoo nykyisten kosmetiikkahankintojeni ytimen: isoja, edullisia tukkupakkauksia perustuotteista aina kun se on mahdollista. Tuo saippua oli tarjouksessa ja maksoi 2€ / 3 litraa. Kyllä sillä sen hinnan edestä käsiä pesee, sillä siihen käyttöön tuon hankin - äiti pääsee osingolle, sillä siellä maalla saippuaa kuluu tuplasti se, mitä kaupungissa. Itse olisin ostanut ruusuntuoksuista, mutta Herra Kirjoitus halusi koivua. Mainosten mukaan tuon pitäisi soveltua myös suihkugeelin ja shampoon korvikkeeksi, mutta niissä asioissa taidan luottaa edelleen täsmä tuotteisiin.

Näytteet pitävät sisällään kasvovoidetta, kasvoseerumia ja uutta vartalovoidetta. Erityisesti tuo seerumi kiinnostaa kovasti, joten siitä sitten tarkempaa selontekoa, kun niin pitkälle päästään.

Ei tietenkään sovi unohtaa sitä epäonnistunuttta kuivashampoo hankintaa, jonka tein tässä kuussa. Se siis tuplaa kuukauden kosmetiikahankinnat hurjaan neljään euroon. 

Ei kommentteja: