perjantai 28. joulukuuta 2012

Joululahjat

Jälleen kerran jaksan ihmetellä ja hämmästellä sitä lahjakasaa, jonka tänäkin vuonna saimme. Ihailu kohdistuu siihen, miten hyvin rakkaammme meidät tuntevat, sillä lahjat olivat juuri viimeisen päälle meille istuvat.

Ensiksi suuta makeaksi monella sortilla, paria erilaista glögiä., brazil kahvia ja samaa maata edustavaa teetä (kas miten ihmeessä joku ajatteleekin, että me jotenkin Brasiliasta oltais kiinnostuneita, eihän me olla siellä vasta kuin kaksi kertaa oltu). Fazerin suklaata pätkiksen, maitosuklaan ja suomi-konvehtien muodossa, After eightiä, marmeladia, italialaisia konvehteja ja yksi jättitikkari (viimeksi mainittu on herra Kirjoituksen aarre :-)). Tuo oikean puoleinen glögipullo ei oikein pääse edukseen kuvassa, mutta on livenä lumoavan kaunis.


Mariskooli-kokoelmamme sai täydennystä vielä yhdellä punaisella isolla skoolilla, joka piiloutuu tuonne kuvan keskelle varjoon. Vanha hiusten kuivaajani sai uuden korvaajan, oikein pearl dryerin muodossa. Kotiseutuhistoriaa esittelevän kirjan kulmalla on hirvipussi, joka verhosi toista glögipulloa, mutta on jo itsessään niin kaunis, että ansaitsee tulla esitellyksi. Soda streameista Manhattan-makua on nyt sitten tarjolla oikein isossa pullossa ja sen vieressä vielä yksi Brasilia-tuote, kahvintuoksuinen suihkugeeli. Loistavaa huumoria edusti vessapaperi, jossa on koristeena kehykset ja teksti: "create your own art". Kuvia on kaksi sen takia, että kuvan vasemmassa laidassa oleva kirjaksi naamioitu rasia pääsisi oikeuksiinsa - se sai heti paikan eteisessä ja piilottelee nykyään kännykän latureitamme.



 Joku on myös selvillä siitä, että kokoamme Kunnaksen tuotantoa - ja myös siitä, että ennen tätä ei kokoelmissamme ollut Piitlesiä. Timanttisten lahjakortti aiheuttaa taas päänvaivaa, kun en oikein tiedä, mihin sen käyttäisi. Kuvista puuttuvat ne valkoiset kirjekuoret, jotka mamma meille sujautti ja mutisi, että hankkikaa itsellenne jotain kivaa.

Lapset ovat terveitä, kun ne leikkivät, niinpä olimme kovasti iloisia siitä, kun paketeista kuoriutui perinteinen joystick pelipaketteineen  ja Paris Connection -lautapeli. Ensin mainittu herra Kirjoitukselle, jälkimmäinen enemmän minulle. Nyt on sitten taas vuoden palkitut lautapelit hankittu tai saatu. Kuvaa ei ole myöskään Herra Kirjoituksen uusista saappaista, ne ovat oikein turvaversiot.

Kirsikkana kakun päällä olivat sitten  aivan uskomattoman ihanat joulukoristeet. Kuvassa keskellä oleva kenkä on vanha, varmaan jo kuusi vuotta sitten Tampereen Stokkalta ostettu, mutta päätyi samaan kuvaan noiden uusien kanssa. Sekä Ievuskainen että kummitäti olivat ostaneet minulle kenkäaiheiset joulukoristeet, edessä oleva on Kalevala korun vuosikoriste - tarkoituksella vuodelta 2011. Tämän vuoden koristeita oli vielä reilummin jäljellä noita vanhempia vain pari kappaletta, joten antaja ajatteli, että se on hankalammin jatkossa hankittavissa kuin tuo uusi.

Lämmin kiitos kaikille! Jälleen kerran olemme tippa linssissä ja ihmettelemme, miten tässä taas näin kävi ja paketteja kertyi vuoreksi asti.

Ei kommentteja: