maanantai 3. joulukuuta 2012

Marraskuun kosmetiikkahankinnat

Marraskuussa tuli tehtyä enemmän kosmetiikkahankintoja kuin aikaisemmi, vaikka edelleen kosmetiikkani on melkein enemmän saatua kuin hankittua. Sain joskus äidiltäni tuollaisen Saluxin beauty skin clothin sinisessä värissä ja olen siitä lähtien etsinyt toista sellaista. Tuo pesurätti kun on mitä loistavin puhdistautumisväline. Se kuorii ihon, puhdistaa, vähentää pesuaineiden käyttöä (kun sitä ei tarvita niin paljon), kuivuu nopeasti ja menee pieneen tilaan. Niinpä kun vihdoin löysin uuden skin clothin ostin tietenkin sellaisia heti kaksin kappalein eri väreissä, hintaa 1,99€/kappale.  Hiuksiston kiitoradallekin pitää tehdä jotain, joten siitä syystä ostin myös hiusvärin. Sekin oli tarjouksessa hintaan 5€.


Dermosilin fresh balance body lotion oli tilaajalahja, jonka sain paketissa. Hammastahna on sekin lahja, ja erittäin tarpeellinen sellainen.

Toisessa Dermosil paketissa oli lahjana redwood-sävyinen poskipuna ja lisäksi muutamia näytteitä. Vichyn näyte tuli jonkun lehden mukana.Vihreän tuubihuivin sain ostamalla purkillisen jogurttia eräänä kylmänä ja tuulisena päivänä, kun olin unohtanut lakin kotiin ja tuntui, että aivot jäätyivät. Laskin, että on parempi "sijoitus" ostaa purkillinen jogurttia, josta kuitenkin pidän ja saada sen mukana huivi, kuin ostaa lakki, joka maksaisi paljon enemmän kuin kaksi euroa.

Tämäkin on ihan pakko laittaa tähän, vaikka kyseessä ei olekaan kosmetiikka. Ihan siitä syystä, että muita hankintoja esitteleviä postauksia ei ole tulossa, täydennetään kosmetiikkaa yhdellä lankakerällä. Ihastuin tuohon paperinarumaiseen puuvillalankaan ja päätin heti, että loppumaton tiskirättivalikoimani tarvitsee yhden tällaisen täydennyksen. Kerä löytyi tosiaan tarjouskorista ja kustansi ihan euron. Kuvassa etualalla on arpavoittoni, ekopenaali, jossa on sisällä myös ekokoulutarvikkeet. Mikäli siis haluan verestää vanhoja muistoja kouluajoista, on minulla tarvikkeet sitä varten olemassa.




Ei kommentteja: