tiistai 4. joulukuuta 2012

Pikkujoulukynnet

Olen taas kerran tehnyt jotain kiellettyä, se on asia, jossa olen oikein hyvä. Tiettyjen kiellettyjen asioiden tekeminen nimittäin. Tarpeeni ei ole rikkoa lakia ja asetuksia tai suuria asioita vastaan, mutta tietyt pikkumaiset säännöt kuuluvat niihin, joita joskus tarkoituksellisesti, mutta yleensä tahattomasti tulen rikkoneeksi. Tämän kertainen rikkomukseni on kyllä ihan tahallinen, sillä tiedän aivan selvästi, että kynsienkoristelu on meillä töissä kielletty. Siitä huolimatta päätin haluta itselleni pikkujoulukynnet.

Tiedän joutuvani tekemään yhden työvuoron näillä laittomilla kynsillä, mutta kun senkin pitäisi olla toimistotyövuoro, niin ehkä rikkomukseni on anteeksi annettava. Lieventävänä asianhaarana mainittakoon lisäksi vielä neutraalikoristelu.



Pohjalakkana on kiiltävä väritön lakka, koristeena pastellinsävyisiä tarroja ja niiden päällä taas kirkasta lakkaa. Koristeet vasemmassa pikkurillissä ja etusormessa, oikealla peukalossa, keskisormessa ja pikkurillissä.

Kynnet valitettavasti edelleen suhteellisen lyhyet töpöt. Näin työni takia.

3 kommenttia:

Ievuskainen kirjoitti...

Söpöt koristeet! Noita kun katselee, niin harmittaa, että omat kynnet ovat sen verran huonossa kunnossa, ettei koristelu tule kyseeseen vähään aikaan... Olisiko sulla muuten antaa hyviä vinkkejä sen suhteen, miten saisi lyhyet, erittäin kärsineet ja liuskoittuneet kynnet parempaan kuntoon?

rouva Jälkikirjoitus kirjoitti...

Kiitokset kommentista ja kysymyksestä Ievuskainen. Taidanpa naputella siitä ihan kokonaisen jutun - vinkkejä tulee siis lähipäivinä.

Ievuskainen kirjoitti...

Ok, kiitos! Täytyy pitää blogia silmällä vähän aktiivisemmin...