lauantai 22. joulukuuta 2012

Vielä kaksi Carcassonnea

Aikaisemmin esittelin hankkimamme neljä minilisäosaa Carcassonneen , mutta kuten jo tuolloin totesin, ovelasti piilotettu seitsemäs lisäosa pakottaa hankkimaan ne kaikki kuusi osaa, jotta saa sen seitsemännen kasaan.

Kun nyt sitten Anttila ystävällisesti ilmoitti tarjoavansa 30% alennuksen kaikkiin leluihin ja lautapeleihin, oli ihan pakko käydä vielä kerran tarkistamassa pelihyllyn sisältö. Valitettavasti se oli muilta osin pettymys - tarjolla oli kovin vähän sellaista, jota meillä ei olisi jo ollut, paitsi tietenkin nämä kaksi minilisääosaa Carcassonneen. Ainoa, mikä olisi ollut edes hiukan kiinnostava, oli jonkinlainen lentopeli, joka muistutti kovasti Menolippua ilmassa.

Nyt sitten riittää testattavaa joulunpyhiksi, jos aiomme käydä nämä kaikki lisäosat läpi. Kuvassa vielä uusimmat hankintamme: Rosvot ja Noidat.


Työkaverini ovat kovin innostuneet Carcassonnesta, joten he ovat varmaan valmiit toimimaan testipelaajina näille uusille lisäosille, kun seuraavan kerran kokoonnumme pelaamaan.

Tuomaan markkinatkin tuli kierrettyä noin puolittain läpi nolla saldolla. Näin ihan siitä syystä, että hyytävä viima ja kova pakkanen eivät houkutelleet pysähtymään ja hypistelemään tai tutkailemaan sen paremmin savujuustoja, leivonnaisia kuin nahkatöppösiäkään. Toisenlaisella kelillä olisin voinut olla kiinnostunut noista kaikista.

Ei kommentteja: