keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Uuden vuoden sukkasatoa

Ostin joulukuun lopussa neljä kerää lankaa, jotka päätin muuttaa sukiksi ensi tilassa. Nyt on sitten kolme kerää käytetty ja saatu aikaiseksi kolme paria sukkia.

Violetinsävyiset Nalle Kukkaketo Anemone-sukat ovat minulle. Oranssin ja punaisen sävyiset Kukkaketo Krassit on tarkoitettu naapurin rouvalle ja farkun sinisen seiskaveikan ja perusharmaan  Suomalaisen sukkalangan yhdistelmät kokoa 47 hänen miehelleen. Kaikissa sukissa käytetty kolmosen puikkoja. Nalle on sen verran ohuempaa, että naisten sukissa on 56 silmukkaa ja miesten sukissa se sama 60 kuin aikaisemminkin.



Nalle Kukkakedon Anemonea ja Krassia jäi pikkuisen. Ehkä niistä saisi yhdistämällä ja vielä jotain muuta sekaan lisäämällä yhden sukkaparin lisää. Suomalaisesta sukkalankaa on jäljellä kokonainen kerä eli siitä varmaan saisi vielä yhden parin naisten sukkia ja voisihan sitä täydentää vaikka keltaisella tai oranssilla seiskaveikalla, jota varastoistani löytyy. Keskityn välillä puuhastelemaan jotain muuta ja pohdin tuota sukka-asiaa vähän myöhemmin.

Ei kommentteja: