tiistai 8. tammikuuta 2013

Vuoden 2013 ensimmäiset

Tätä kuluvaa vuotta oltiin eletty varmaan ihan kokonainen vajaa vuorokausi, kun herra Kirjoitus suunnisti nilkkavaivaisen vaimonsa puolesta postiin ja toi kotiin paketin. Paketin, jota avatessa rouva Jälkikirjoituksella oli uusi joulu ja taisi se vähän hykerryttää herra Kirjoitustakin. Vuoden ensimmäiset lautapelit saapuivat uuteen kotiin.

Tein lautapelit.fille tilauksen joulun välipäivinä ja se oli postissa uuden vuoden aattona myöhään illalla. Asiamiesposti kirjaa paketteja saapuneeksi vähän eri aikaan kuin tavallinen posti eli silloin kun on muulta työltä vapaata.

Tällä kertaa tilaukseen päätyivät Dixit-pelin täydentävät kortit. Olisin ostanut korttipakan numero kaksi, mutta sitä ei ollut saatavilla, joten tyytyminen oli sitten kolmospakkaan ja ehkä kannattaa harkita, hankkiiko tuota kakkospakkaa lainkaan. Kyllä tuo 84 uutta korttia tuo jo peliin paljon uutta ulottuvuutta.


Dixitien lisäksi oli aivan pakko täydentää lautapeliarsenaalia vielä yhdellä klassikolla nimittäin Catanin uudisasukkailla ja siihen kuuluvalla lisäosalla Merenkävijät. Nuo myytiin pakettina tarjouksessa, mikä sai tämän Sulo Vilénin tarttumaan täkyyn. Catania ei ole vielä testattu, joten siitä ei kommentoitavaa. Dixit kortit testattiin ja toimiviksi todettiin. Nuo kortit ovat pikkuisen erihenkisiä kuin ensimmäisen pakan kortit, mikä johtuu eri taiteilijasta, mutta silti ne ovat tavattoman kauniita.

Ei kommentteja: