tiistai 12. helmikuuta 2013

Blogihiljaisuuden katkaisuun Brasilia-täytepostaus

Alunperin ajatukseni oli pitää vain parin viikon hiljaisuus ja keskittyä napsimaan kasaan mahdollisimman paljon pisteitä tuolta pointshopin puolelta, mutta hiljaisuus näyttää olevan venyvää sorttia. Mitä pidemmäksi tauko venyy, sitä suurempi kynnys on kirjoittaa enää yhtään mitään. Vaikka fiksumpaakin kirjoitettavaa ehkä olisi, niin otetaan nyt kuitenkin käyttöön tällainen mukavan matalan kynnyksen täytepostausaihe.

Jostain kumman syystä mieheni ja minä bongaamme kaupoista edelleen kaikkia Brasilia-aiheisia tuotteita, vaikka toisen reissun jälkeen jo päätettiin, että sinne emme hetkeen palaa. Siitä huolimatta kaapistamme löytyy niin Brazil-kahvia kuin Brasilian Baya-teetäkin. Viimeisin bongauksemme oli Läkerolin Copacabana fruits-pastillit.



Olivat muuten ihan ok makuisia, eivätkä edes saaneet mahaa sekaisin, vaikka ovat sokerittomia.

Yritän palailla taas blogin ääreen pikkuhiljaa, kunhan saan työstettyä ajatuksen tasolla muhivia tekstejä kirjoituksiksi asti. Oman lisämausteensa tähän soppaan tuo tietenkin työ, jossa tuntuu kertyvän jatkuvia ylityötunteja ja niitä harrastehommiakin pitäisi hoidella ja verottajakin huomautteli, että erinnäisiä lomakkeita pitäisi palauttaa ennen kuun loppua. Tekemisestä ei siis ole pulaa, vain ajasta - taas kerran.

Ei kommentteja: