lauantai 23. helmikuuta 2013

BUZZAUS: Oral-B Pro-Expert hammastahna

Pääsin mukaan Buzzadorin kampanjaan, jossa tuotteena ovat Oral-B:n Pro-Expert hammastahnat. Hammastahna eroaa muista Suomessa myynnissä olevista hammastahnoista sikäli, että sen vaikutus perustuu ainutlaatuisen patentoituun Tinafluoridi koostumukseen, joka vaikuttaa kaikilla kahdeksalla hammaslääkärien yleisimmin tarkistamalla alueella.

Esitteessä kerrotaan, että Oral-B Pro-Expert All-Around Protection -hammastanhan koostumus on monitehoinen ja syvävaikutteinen. Päivittäisessä käytössä se suojaa pitkäkestoisesti reikiintymistä, ientulehduksia, hammaskiveä, plakkia, vihlomista, kiilteen kulumista ja värjäytymistä vastaan sekä raikastaa hengityksen. Hammastahnan kahdeksan hyötyä on kliinisesti todistettu yli 70 tieteellisessä tutkimuksessa, mikä osoittaa tämän teknologian turvallisuuden ja tehokkuuden. Mikään muu hammastahna ei tarjoa parempaa suojaa kaikilla näillä alueilla.

Oral-B:n Pro-Expert tuotesarjaan kuuluu neljä erilaista hammastahnaa.

1. Pro-Expert All-Around Protection antaa luotettavan monivaikutteisen suojan tinafluoridia ja polyfosfaatteja sisältävän koostumuksensa ansiosta.

2. Pro-Expert whitening hammastahna sisältää ainutlaatuisia valkaisevia ainesosia, jotka auttavat pitämään hampaat puhtaina ja poistamaan pinnallisia värjäytymiä harjauksen yhteydessä.

3. Pro-Expert hammaskiille hammastahna sisältää polyfosfaatteja, jotka vahvistavat ja suojaavat hammaskiillettä happohyökkäyksien aiheuttamalta kulumiselta.

4. Pro-Expert Sensitive + Gentle Whitening hammastahna lievittää nopeasti ja pitkäkestoisesti hampaiden vihlontaa samalla, kun se auttaa ennaltaehkäisemään vihlontaa ja suojaa myös hammaskiillettä eroosiolta muodostamalla happohyökkäyksiltä suojaavan kalvon.

Itse sain testattavakseni sekä Pro-Expert Protection hammastahnan ja Pro expert hammaskiille - hammastahnan. Niillä sitten harjailaan tänä iltana ja käytetään harjaamiseen paketissa ollutta Oral-B Pro-Expert Premiun Pro-Flex hammasharjaa.

Näytteitäkin olisi, haluaako joku pestä hampaat????

2 kommenttia:

Ievuskainen kirjoitti...

Kiitos näytteestä, tulihan tuota tahnaa kokeiltua ja nyt tulee palaute. On pakko tunnustaa, että en erityisemmin pitänyt hammastahnasta ja syy oli maku: tahna maistui niin imelältä ja jotenkin tunkkaiselta, että se vaikutti koko mielipiteeseeni ko. tuotteesta. Se varmaan puhdisti hampaat oikein hyvin ja oli muutenkin lupausten mukainen, mutta se maku... Normaalin hammaspesun jälkeen jäi aina sellainen olo, että suu on kokonaan huuhtomatta, huolimatta siitä, miten monta kertaa sen todellisuudessa huuhdoin. En siis pitänyt hammastahnasta, enkä ostaisi sitä, mutta jos makua muutetaan, voin harkita uudelleen.

Tiedätkö, ovatko kaikki Oral hammastahnat yhtä kamalan makuisia?

rouva Jälkikirjoitus kirjoitti...

Tuo maku on ilmeisesti jakanut mielipiteitä aika paljon. Vanhempi väki muistelee "Amerikan paketteja" ja niiden hammastahnoja ja pitää kovasti. Muutkin kuin sinä ovat hyikytelleet...

Itse kyllä pidin, mikä todistaa jälleen syntymävanhuuteni puolesta :-)

Muiden hammastahnojen mauista en valitettavasti tiedä.