torstai 14. maaliskuuta 2013

Fixing tossut

Muistatteko vielä nämä tossut, jotka värkkäsin appiukolleni lähes kaksi vuotta sitten. Ne tehtiin silloin kestämään käyttöä ja hyvin ne ovat tosiaan kestäneet, viime viikolla ne sitten palasivat meille "vierailulle" tässä kunnossa:



Varsinaiset tossut ovat edelleen ehjät, mutta pohjan vahvike osa on kulunut puhki. Sukkahousut ovat periaatteessa edelleen ehjät, ne vain ovat irronneet jatkokohdistaan kun seiskaveikka niiden ympäriltä on kulunut pois.

Onnistuin siirtämään tossujen parsimista yli viikon verran vetoamalla siivoamiseen, koulutuksiin ja ties mihinkä muuhun. Tänään sitten otin itseäni niskasta kiinni ja käytin reilun tunnin tossujen fiksaamiseen. Nyt ne näyttävät tältä:

Appiukko totesi, ettei värillä ole väliä, kun kyselin haittaisiko se, jos uudetkin tossut ovat yhtä kirjavat kuin nämäkin. Näillä kuulemma selvitään ainakin tämän kesän yli eli jos sitten syksyllä kutomisinspiraation yllättäessä aloittaisin vaikka tekemällä appiukolle seuraavat tossut ja anoppikin kaipaili uusia sukkia.

Ei kommentteja: