torstai 28. maaliskuuta 2013

Hopotus: Vitaplex Salmiakki D3-vitamiini


Olin äärimmäisen onnellinen, kun pääsin saman kevään aikana mukaan toiseenkin hopotuskampanjaan, vieläpä sellaiseen, joka liippaa minua äärimmäisen läheltä. Tässä kampanjassa kun hopotetaan D-vitamiinista - minunhan on koko talven pitänyt ja pitänyt käydä hankkimassa perheellemme vitamiinipurkki, jotenkin se vaan on jäänyt ja jäänyt.

Nyt sitten asia korjaantui herkullisella tavalla hopottajien kautta: www.hopottajat.fi/vitaplex_salmiakki/

Vitaplex Salmiakki D3-vitamiini on 10 mikrogramman pieni tabletti, joka sopii koko perheen käyttöön. D-vitamiini auttaa ylläpitämään hampaiden, luuston ja lihasten normaalia toimintaa ja edesauttaa immuunijärjestelmän toimimista. Vitaplex salmiakinmakuinen D3-vitamiini on helppo pureskella, imeskellä tai niellä kokonaisena veden kera.

Parasta tuossa oli tosiaan se, että tabletti oli tosiaankin mukavan pieni, ei tarvinnut kenenkään kakoa sen kanssa. Erityisesti Herra Kirjoitus ihastui tabletin makuun, se todellakin maistuu salmiakilta, kunnolliselta salmiakilta. Myös kaverimme ovat päässeet maistelemaan pillereitä purkistamme ja kaikki ovat pitäneet pillereiden mausta.

Tähän on pakko todeta, että omalla kohdallani kyseessä on ensimmäinen tabletti, joita olen pystynyt pureskelemaan - tähän asti kaikki pureskeltavat on nielty kokonaisina pahan maun ja epämielyttävän rankenteen takia. Näistä ominaisuuksista siis pelkkää plussaa salmiakki D3-vitamiinille.

Pitkän ja pimeän talven jälkeen itse kullekin tekee D-vitamiinivarastojen täydennys hyvää. Vitaplexin salmiakinmakuiset D3-vitamiinit löytyvät päivittäistavarakaupan terveystuotehyllystä. Hintatiedoista kiinnostuneille todettakoon, että Vitaplex salmiakinmakuisen D3-vitamiinin suositushinta on 12,40 €

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuntuu oudolta että vitamiinissa olisi salmiakin maku, koska salmiakki rinnastetaan karkkeihin...

Viimeaikoina kun on ollut kovastikin puhetta lehdistössä näistä vitamiini tuotteista - niin jotenkin tätä hieman "epäillyttää" että onko siinä lupaamaansa vitamiiniä.

Ei, enkä tarkoita sitä että vitamiinien pitäisi aina maistua pahalta tai jotain, yleensä kun ne eivät maistu miltään.

Tosin mummoni sanoi että lääke ei toimi jos se ei maistu pahalta...

rouva Jälkikirjoitus kirjoitti...

Tämä on tarkoitettu koko perheelle, ehkä tuo salmiakin maku on keino houkuttaa myös perheen pienimmät syömään vitamiininsa.