perjantai 3. toukokuuta 2013

BUZZAUS: Maxim testaus osa kolme

Nyt on sitten kaikkia paketissa olleita Maxim- tuotteita kokeiltu vähintäänkin yhden kerran.

Tähän viimeiseen testierään (ja siis kahteen kuntoilukertaan, en edes minä näitä kaikkia kerralla mussuttanut ) valikoituivat Banana flavor Recovery Bar, Sweet&salty Energy Bar ja suklaanmakuinen Recovery Drink.

Tuo suklaanmakuinen palautusjuoma oli todellinen herkku, se maistui siltä kuin olisi juonut sulaa suklaajäätelöä. Purkin kyljen mainosteksti: "rich chocolate flavor" pitää todellakin paikkansa, sillä tuote oli ihanan suklainen ja makea - kaloreita 250ml purkissa on 250. Lisäksi sillä tosiaan on piristävä ja palauttava vaikutus, olin kuntoilun jälkeen aivan naatti, mutta suihkun ja tämän juoman jälkeen vartissa jälleen täysissä voimissani. Tämä on vähintäänkin yhtä hyvä kuin saman sarjan vaniljaversio. Tätä voisi kyllä suositella ihan herkkuhetkeenkin siis ilman kuntoilua. Ja kuntoilu toimii hyvänä tekosyynä, jos haluaa vähän terveellisempää herkkua, sillä maussa tämä ei suklaalle häviä.




Banaaninmakuinen recovery bar jäi sarjan viimeiseksi tuon makunsa takia. Minulla on joku ihme antipatia kaikkia keinomakuja vastaan - ykkösinhokkini on keinovadelma (jota oli lasten antibiooteissa ja sain siitä lapsena enemmän kuin tarpeekseni), hyvänä kakkosena tulee keinobanaani ja kolmosena keinoappelsiini (tuosta appelsiinista kirjoittelinkin jo, miten tämän sarjan appelsiinijuoma yllätti positiivisesti maullaan). Olin siis varsin epäluuloinen tuon banaanin suhteen, mutta jälleen kerran sain kantaa epäluuloni romukoppaan. Patukka maistui banaanilta, ehkä aavistuksen keinotekoiselta, mutta ei todellakaan pahalta tai täysin keinobanaanilta. Rakenne oli sarjalle tyypillinen aavistuksen karheahko, mutta maku ihan ok. Näiden palauttavien patukoiden teko ei ollut ehkä yhtä voimakas ja nopea kuin noilla juomilla, joten mieluummin kuin kuntoilun jälkeen, käyttäisin näitä ateriankorvikkeina tilanteissa, joissa ei oikein ole aikaa syödä - yhden haukun patukasta kun kyllä ehtii halutessaan ottaa.

Viimeisimpänä sitten esittelyssä ehdoton suosikkini Energy bar Sweet&salty, joka on aivan uskomattoman herkullinen yhdistelmä suolaista ja makeaa. Patukan pinnalla oli suolaisia maapähkinöitä, joista patukaan tuli kiva purutuntuma ja täyte oli sitten herkullisen makeaa. Nams. Tätä maistelin tosiaan ennen kuntoilua ja hyvin tämän avulla tuntui jaksavan urheilla.

Jos minun pitäisi nostaa maximin tuotteista kolme suosikkiani esiin, niin valinta kallistuisin sitruunan ja limen makuinen Hypotonic Sports Drinkiin, Sweet&salty patukkaan ja noihin erimakuisiin recovery drinkkeihin. Minusta tuntuu, että itselleni kuntoiluun  sopii parhaiten juuri yhdistelmä, jossa käytetään juotavaa tuotetta kuntoilun aikana ja sitten kuntoilun jälkeen jotain palauttavaa.  Tuo sweet&salty vaan on niin herkullinen, että se on ihan pakko mainita ja suositella kokeilemaan.

Täältä tuotteiden virallisilta nettisivuilta löytyy tarkempaa tietoa tuotteiden sisällöstä ja muutakin tietoa. www.maximsports.fi

Ei kommentteja: