keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Neljännes vuoden hankinnat

Alan ylittää itseni näiden hankintojeni suhteen. Tässä postauksessa esitellään hirmuiset hankintani väliltä helmi-huhtikuu.

Helmikuussa oli pakko käyttää vanheneva s-kaupan lahjakortti, joten hankintaan päätyi myös jotain sellaista, jonka hankkimista olen kyllä pitkään miettinyt, mutta yleensä kaupassa ollessani unohtanut sen. Tämä kuuluu niihin, joita ei palata kassajonosta hakemaan, se kun ei ole niin tarpeellinen. Ja kuitenkin se on tarpeellinen, nimittäin ripsiharja ja -kampa yhdistelmä. Hintaa huimat 5,9 €.

Hemmotelupäiväni saldona meille muutti myös pari hiustenhoitotuotetta. Hiuspuuteri ja raskaille hiuksille tarkoitettu tyvikohottava muotovaahto. Osan näistä maksoin lahjakortilla, jonka sain sukulaisiltani synttärilahjaksi. Sillä samalla lahjakortilla maksettiin myös ultraäänikasvohoito, kulmien muotoilu ja värjäys sekä ripsien värjäys ja hiustenleikkaus. Omaa kustannettavaa näistä jäi noin 13 euroa.

Lautapeli kokoelmaa tuli täydennettyä Wapi-nimisellä pelillä. Tätäkin olen etsiskellyt pitkään, koska en pelin todistetusta viihdytysarvosta huolimatta ole ollut valmis maksamaan siitä mahdottomia. Nyt oli peli halpa, mutta kun siihen päälle lisää postin varsin kohtuuttomat toimituskulut, niin hinta nousi likelle kipurajaa. Peli itsessään maksoi 3,50€ ja postikulut 7,20€ eli kokonaishinta 10,70€.


Ei siis kovin kummoisia hankintoja ole tässä viimeisten kuukausien aikana tullut tehtyä ajattelin itsekseni, kunnes iski huhtikuu ja sitten repesi:

Ostin itselleni Teamin työtuolin käytettynä Kontista hurjaan 20€ hintaan. Väri vain on pikkuisen väärä - se kun on mariininsininen (mitä tulikaan kirjoitettua sen sinisen ryömimisestä vaatekaappiin, nyt se hiipii jo kotiinkin), mutta ainahan sen voi päälystää jonkun muun väriseksi. Miten olisi vaikka turkoosi tai lime? :-) Kuva muuten vääristää väriä melkoisesti, ei se ihan noin vaalea sininen kuitenkaan ole, vaan ihan oikeasti tumma mariini.


Samaiselta Kontin käynniltä mukaani päätyi myös Gollan turkoosi kännykkäkotelo, se on aivan uusi ja täsmälleen samanlainen kuin se, jota aikaisemmin tuunasin ja sitten myöhemmin hukkasin. Päätin hankkia tämän kahden euron arvoisen aarteen, vaikka sille juuri tällä hetkellä ei olekaan käyttöä. Olen kuitenkin niin äärimmäisen hyvä kadottamaan noita kännykkäkoteloita, että on syytä olla edes yksi varastossa.


Lisäksi löysin itseni hipelöimästä noita kynsiviiloja, ei siis Kontissa, vaan supermarketissa. Olivat niin syötävän suloisia ja kun niitä sai eurolla kolme, oli ihan pakko. Loistavana perusteluna tietenkin se, että noista voi sitten aina yhden kerrallaan laittaa meikkipussiin (ja tietenkin siivota sieltä ne vanhat loppuunkäytetyt viilat pois).

Langat, kirjava Veera, 100% akryyliä, ovat Prisman tarjouksesta ja kustansivat euron kerä. Näin työkaverillani samantyyliset puuvillasukat, niissä oli valkoisella pohjalla noita neonsävyisiä pilkkuja ja ne olivat niin hauskannäköiset, että pitää päästä kokeilemaan itsekin, josko näistä Veeroista syntyisi edes puoliksi yhtä hyvät. Näyttävät kyllä aika lyhyiltä nuo neonväriset pätkät eli näistä saattaa tulla turhan kirjavat, kun yksi väri ei riitä edes yhteen silmukkaan. Vinkkinä Novitalle: saisiko samaa tyyliä olevaa lankaa, mutta niin, että neonpätkät ovat pidempiä ja niitä olisi harvemmassa? Erottuisivat niin paremmin.

Kosmetiikan osalta kaikki menee sinne linjalle "saatu". Dermosil nimittäin muisti uusimmalla lehdellään ja sen välissä oli taas näytteitä. Testattavaksi päätyvät siis After sun shower gel, aurinkorasva suojakertoimella 20 ja aina cream (jokapäiväiseen kauneudenhoitoon kehitetty voide).



Kaikki hankintani on tosiaan esitelty tässä postauksessa. Ihan oikeasti teille epäilijöille tiedoksi, että en ole alkuvuonna langennut ostamaan yhtään vaatteita, kenkiä tai laukkuja, pelejä olen ostanut vain yhden ja kosmetiikkaakin vain noiden kahden purkin verran. Saa onnitella! :-D

Ei kommentteja: