keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Viimeaikojen ilmaiset

Viime aikoina kotiimme on taas päätynyt ilmaistuotteita ja kun muutoin hankitarintamalla on ollut (ja tulee olemaan) varsin hiljaista, niin esitellään nyt sitten edes noita tavalla tai toisella meille ostamatta tulleita tuotteita.

Ilmaisia lehtien näytenumeroita on taas kolhadellut postilaatikosta pari ja vielä muutama on tulossa, sillä osallistuimme molemmat Herra Kirjoituksen kanssa Tuulilasi-lehden kyselyyn, josta palkintona oli muutama numero jotain lehteä. Hän valitsi Tuulilasin, minä Avun, niitä ei tosin vielä ole tullut. Sen sijaan Aarre-lehden ja Trendin näytenumerot tulivat viime tai edellisviikolla. Meinasin melkein unohtaa yhden Maailman kuvalehti, sellainenkin näytenumero meille tuli - juu, ihan itse tilasin.


Buzzasin Hälsans kök-tuotteista ja yksi ostamistani tuotepakkauksista oli vajaa. Ilmoitin asiasta ko. firmaan, jotta tietäisivät jatkossa tarkkailla paremmin pakkauksien täyttöä. Tuosta ilmoituksesta kiittäen ja tuotteen vajausta pahoitellen he lähettivät meille silikoniset patalaput. Kauniin vihreät ja mukavasti lehden malliset siis kovasti kauniit. Tuo muotoilu vaan kyllä pistää epäilemään, että mahtavatko sormet palaa, mutta testaillaan.

Lisäksi ilmoittauduin mukaan Pantenen treatover kampanjaan ihan sen takia, että siinä luvattiin toimittaa hoitoaine testattavaksi. Odotin pientä purtiloa ja olin iloisesti yllättynyt saadessani oikein jättipurkin.

Muut kosmetiikat ovatkin sitten mainosnäyte, joka saapui Yves Rocherin kirjeen mukana. Aika pitkään muuten pyörittelin tuota kirjettä kädessäni ja mietin tilausta - siellä kun olisi ollut suloisen näköinen kesätuoksu, vedenkestävä turkoosin rajausväri ja pari karkkikynsilakaa. Pysyin kuitenkin lujana ja heitin paperit roskiin - tilaan vasta sitten joskus, kun varastot ovat paljon nykyistä pienemmät. Sitrusmaski on ostettu, mutta sekin työkeikalta eli siitä saan korvauksen jälkikäteen eli en voi sitäkään laskea itse ostaneeni.

Netistä bongasin myös Läkerolin maistiaiskampanjan ja tietenkin tungin nokkani sinnekin. Rasiallinen Lemon Läkeroleja saapui eilen. Vielä ei ole niitä maistettu.

Ei kommentteja: