maanantai 1. heinäkuuta 2013

Kosmetiikan toisen neljänneksen poistot

Huhtikuusta kesäkuun loppuun purkkeja kertyi seuraavasti.

Provisorin käsi- ja vartalovoide tuubi on sitä tuttua ja turvallista, samoin Dermosilin fresh balance deo, Oriflamen Milk & Honey suihkugeeli on yksi suurista suosikeistani. Sen koostunusta on jonkin verran muutettu siitä ihan parhaasta alkuperäisestä, jolloin sitä myytiin sellaisissa kellertävissä tuubeissa ja itse tuotekin oli hunajankeltaista. Tämä nykyinen on vaaleampaa, eikä tuoksu ihan niin voimakkaasti hunajalta, mutta on muutoin tosi hyvä tuote. Oral-B:n hammastahna on Herra Kirjoitukselle antamani buzzausnäyte. Yksi kynsilakkakin poistui loputtomista kokoelmistani. Tällä kertaa annoin sen eteenpäin, sillä kyseessä oli  käyttämätön ja kokeilematon pullo Dermosilin  kirkkaanpunaista Amaranth kynsilakkaa - saaja oli siihen kovasti tyytyväinen.


Naamaakin on pesty, siitä todisteena jälleen yksi tyhjä pullo Dermosilin vaahtoavaa pinkkiä kasvojen puhdistusainetta, myös hampaiden harjausbileiden tuubin jämät tulivat käytettyä ja yksi täyttöpullo shampootakin on taas tyhjentynyt. Siivotessani ravistelin kanisteria ja totesin sen olevan noin puolillaan eli 4R-shampoota käytetään meillä vielä pitkään samoissa täyttöpulloissa.


Hiusväri on näitä tuotteita, jotka tulevat hankituiksi ja poistuvat melkein samantien varastoista, niin kävi tällekin värille. Pohjaväri hiuksissani taisi vaan olla liian tumma, sillä odotin lopputuloksesta punaisempaa kuin se olikaan.

Ensimmäiseksi varmaan huomio kiinnittyy tuohon meikkilaukkuun ja xylident-hammaslankaimeen. Myönnetään, hammaslanka ei ole kosmetiikkaa, se on kuvassa siksi, että muistaisin seuraavalla kauppareisulla ostaa uutta. Meikkipussi on päältä siisti, mutta sisältä aivan rikki ja sotkuinen, olen saanut tämän joskus pikkutyttönä, joten ehkä se on aika vaihtaa uuteen ja ehjään.

Loput kuvassa olevista meikkituotteista ovatkin sellaisia, että olisin valmis pitämään ilobileet sen vuoksi, että ne ovat vihdoinkin loppu. Maybelinen puuteri on viimeinen kolmen sarjasta, jotka joskus itselleni huuto.netistä ostin - ilmeisesti minulla ei ole paluuta valkonaamaksi, sillä tuo oli jopa talvi-iholleni liian vaalea. Oriflamen Giordani stay -on lipstylo huulipunan olen ostanut jo kauan sitten, väri tuollainen vaalea beige eli ei lainkaan nykyistä minua - onneksi se loppui. Edessä oleva hajuvesi on viimeinen joskus hankkimistani Avonin hajuvesistä, nimeltään today, TOMORROW, always, mutta päätyi kyllä minun NEVER-listalleni liian makeana ja tunkkaisena. Vihretävän turkoosi kimalteikas Oriflamen Visions rajauskynä on yksi niistä tuotteista, joiden hankkimista olen syvästi ja perusteellisesti katunut.

Tokihan tuo kynä ei ollut kallis, maksoikohan peräti 4,95 € tai jotain sinne päin. Kun ensiksi sain sen käsiini, olin myyty, juuri tuon sävyistä ja kimaltavaa rajauskynää olin etsinyt kauan. Jos olisin tyytynyt katselemaan, olisi tuote varmaan ollut unelmien tuote, mutta kun minä yritin käyttääkin sitä. Jotenkin massa oli alusta alkaen niin kuivaa, ettei siitä saanut väriä leviämään luomille millään, näin siitäkin huolimatta, että käyttöaikaa tuotteelle oli jäljellä vaikka miten paljon. Kun sitten vähän enemmän koetit painaa esim. tuottetta käden selälle testattessa, niin naps, terä katkesi, usein myös luomelle levitettäessä, vaikka eihän silloin voi kovasti edes painaa. Tähän tosin saattaa olla osasyynä se, että onnistuin pudottamaan kynän pari kertaa sitä käsitellessäni, mutta siltikin epäilen osan ongelmasta olevan peräisin kynän väriosasta. Lisäksi kimalteet olivat niin isoina kiteinä, että ne raapivat ihoa. Vasta kynän viimeisistä senteistä on väri irronnut kunnolla, mutta siinä osassa kynää ei sitten olekaan enää kimalletta eli se on vain tavallinen vihreä rajausväri, joita mahtuu kolmetoista tusinaan. Mikäli nyt olisin ostopäätöstä tekemässä, niin jättäisin ostamatta, sen verran ongelmia tämän käytössä on ollut. Koen ansainneeni peräti sitkeyspalkinnon, kun olen saanut kynän käytettyä loppuun.



Palmoliven Happyful on ehdottomasti deodoranttien huipputuote, sitä ostan jatkossakin. Sen sijaan Yves Rocherin Maroccan rose dödö on sellainen tuote, jonka loppumisesta olen pelkästään onnellinen, kyseinen tuote ei soveltunut minulle eikä suihkepullokaan oikein toiminut, vaan tuote valui loppuvaiheessa enemmän käsille kuin suihkusi kainaloon. Edessä oleva kultakorkkinen pullo on matkamuisto, peräisin Orla-hotellista Copacabanalta, tuotteessa oli hauska salmiakkinen tuoksu, mutta riittoisaksi sitä ei voinut kehua, sillä 33 ml pullo tyhjeni kahdella pesukerralla, koska hiukset vaativat kaksi vaahdotusta ennen kuin puhdistuivat. WWW Infinite Keratiinihoitoainetta olen käyttänyt uskollisesti, sillä 500ml pullo on ollut riittoisa, koska tuote on tehokas pienelläkin määrällä. Pumppupullo on todella hyvä, joten se päätyy varmaan kierrätykseen eli täytetään seuraavaksi suihkugeelillä tai shampoolla.

Harmaa pullo on käsisaippuan kierrätyspullo, joka täytetään taas kerran (hankin saippuan 3 litran kannuissa, joten niistä riittää useampaakin täyttökertaan). Edessä oleva Yves Rocherin Soin Clarifiant normalising gel on ikivanha ja sen huomasi tuotteestakin, kun korkin avasi eli roskiin vain. Medisoft huulirasvakin loppui, taisin jossain vaiheessa ihmetelläkin kun yksikään huulirasvoistani ei ollut loppunut, nyt ne sitten alkavat olla kaikki loppuvaiheessa. Pepsodent white now hammastahna on ystävältä saatu testinäyte - ei lainkaan huono hammastahna. Viimeisimpänä kuvassa on Vevay Facecare cleanser, joka kuuluu sille listalle, että missään tapauksessa en ostaisi toista vastaavaa tuotetta. Minusta tämä ei juuri puhdistanut kasvoja, raikastamisesta tai muusta luvatusta puhumattakaan.

Vielä viimeiset pari poistoa mukaan saldoon eli shampoota jälleen kerran yksi pullo, ruskea kulmakynä ja vielä yksi hammastahna. Eli ei mitään uutta auringon alla.

Ensimmäisen neljänneksen saldo 33 purkkia, toisen neljänneksen saldo 25 purkkia.Viime kerralla mainitsin peitevoiteesta, joka riittäisi vähän aikaa huhtikuussakin - tuote on osoittautunut superriittoisaksi, sitä on jäljellä vieläkin, vaikka sitä on käytetty säännöllisesti lähes päivittäin.

Ei kommentteja: