tiistai 20. elokuuta 2013

Hopotus: Fazer Crisp Pita Bread

Pääsin hopottajien (www.hopottajat.fi) kautta testaamaan Fazerin uutuustuotteita Crisp Pita Breadia.

Tämä Fazer Crisp Pita Bread on uudenlainen naposteluherkku. Fazer Crisp Pita Bread -tuotteet ovat rapean herkullisia pitaleipälastuja. Ne sisältävät 40 % vähemmän rasvaa verrattuna tavallisiin perunalastuihin, koska Fazer Crisp Pita Bread -lastut on paistettu uppopaistamisen sijaan. Pitaleipälastujen rapeaksi paistamiseen käytetään auringonkukkaöljyä.

Fazer Crisp Pita Bread -lastuista löytyy kolme makua: sourcream maustettuna ruohosipulilla, mausteisen kipakka chili ja maukas merisuola & mustapippuri.

Herkulliset Fazer Crisp Pita Bread -lastut sopivat mainiosti naposteluun tai välipalaksi yhdelle pienen pakkauskokonsa ansiosta (40 g).

Sain paketin juuri käsiini, joten tuotteita en ole vielä ehtinyt testaamaan, mutta pussit ovat jotenkin hellyttävän hauskan näköisiä, kun ovat niin pikkuisia tavallisten sipsien jättisäkkien rinnalla. Pussien ulkonäössä on muutenkin jotain yksinkertaisen tyylikästä.

Tuotteita muuten löytyy tavallisista ruokakaupoista joko sipsi- tai näkkileipähyllystä eikä pussin hintakaan päätä huimaa, suositushinta haarukka on 0,99-1,29€ pussi.

Lisää tietoa täältä:
http://www.fazer.fi/Brandit/Fazer-Crisp-Pita-Bread/

Ei kommentteja: