perjantai 2. elokuuta 2013

Tavaran haalimisen seurakset

Kovasti innoissani kerroin siitä, miten olen onnistunut hankkimaan Pentikin Tapio-sarjan teekuppeja. Nuo hankinnat synnyttivät lisää hankintoja eli oli pakko käydä hankkimassa keittiön kaappiin uusi hylly ja sille kannakkeet, jotta nuo uudet hankinnat mahtuivat kaappiin. Onneksi sentään paikallisesta kalusteliikeestä hyllyn sai vitosella ja kannakkeet maksoivat alta 2 euroa ja niistä riittää muuallekin kuin tähän hyllyyn.

Saa sitten tasan olla viimeinen kerta, kun toimin näin. Jotain on sitten pakko vastavuoroisesti hävittää, jos (ja kun) meinaan hankkia lisäosia tuohon sarjaan.

Onko todella jossain isommissa ympyröissä määrätty, että tässä huushollissa tavaran määrä on vakio. Kun jostain muualta saa jotain tavaroita poistoon, niin sitten vastaavasti jonnekin muualle ilmestyy ahtautta. Ei taida olla minusta minimalistiksi. Voihan plääh...

Muutenkin on heinäkuun lopussa jäänyt kaikki menojen kirjaamiset ja muut tekemättä - on paljon helpompaa "unohtaa" kirjaaminen kuin laskea, miten paljon on tullut hyödynnettyä paikallisia grillikioskiyrittäjiä viimeisen parin viikon aikana.

Arki alkoi kuitenkin eilen, sillä Herra Kirjoituksenkin loma on lopussa ja se tuo taas säännöllisyyttä ja vakautta elämäämme tai ainakin hänen elämäänsä, minun elämäni nyt on muutenkin niin sekavaa ja epämääräistä haahuilua, ettei siihen paljon vakautta taida mistään saada.

Ei kommentteja: