perjantai 9. elokuuta 2013

Vielä on kesää jäljellä

Tuota Mamban muutaman vuoden takaista kesähittiä lienee uskominen ainakin, jos katsoo rouva Jälkikirjoituksen kenkähankintoja. Alkukesän innokkaan hävityshuuman jälkeen suunta on ollut kovasti päinvastainen ja uudet kenkäparit ovat etsiytyneet kattomme suojiin.

Viimeisimpänä hankintan ovat ihan selkeästi kesäiset sandaletit, mutta kuka todellinen kenkien ystävä olisi voinut ohittaa jenny by Aran päältä ja sisältä nahkaisia kermanvärisiä sandaletteja, kun myyntihinta postikuluineen oli noin 2 € (kaksi euroa!).

Elättelen edelleen haaveita ajasta, jolloin voisin kiskoa päälle kapeavyötäröisen kellohelmahameen tyllialushameella - juu, ja nyt ne, jotka äsken tippuivat naurusta johtuen tuolilta, voivat pyyhkiä pölyt takamuksistaan ja asettautua jälleen mukavasti takaisin istumaan ja kannattaa tietenkin ottaa kiinni tuolin käsinojista ennen kuin jatkaa lukemista, jottei tule uutta tipahtamista. Siis kyllä vain rouva Tonnikeiju haaveilee fiftarihameesta, vaaleasta villatakista helminapein ja näiden kenkien yhdistämisestä tuohon asuun. Kengät kun ovat selkeästi tuon ajan henkeä.

Korkoa, joka siis on puuviilujäljitelmää, löytyy viitisen senttiä, sen verran ovat tukevaa mallia, että käveleminen noilla sujuu kuin unelma. Testattu on ja hyväksi todettu.



Hankintapaikkana kengille toimi jälleen kerran huuto.net

Ei kommentteja: