torstai 5. syyskuuta 2013

Sulo Vilénin esimerkillä

Se on täällä jo varmaan moneen kertaan tullut todistettua, että olen nuuka ja hanakka tarjousten perään. Ihan niin kuin tuo otsikossa mainittu kuuluisa hahmokin, hänen tunnuslauseensa taisi olla, kun kerran halvalla sai.

Ihan samalla ajatuksella "kun kerran halvalla sai" olin minäkin liikkellä, kun huomasin Tokmannin mainostavan Lumenen Natural Coden meikinpoistoainetta kaksi kappaletta vitosella. Oli aivan pakko käydä kotiuttamassa tuollainen satsi ja näin jälkeenpäin harmitella enemmän sitä, etten ottanut samantien neljää pulloa kuin sitä, että rikoin ostoslakkoni.

Vaikka kosmetiikkaa ei saisi arvioida hyväksi tai huonoksi muuta kuin sen mukaan, miten se itselle sopii, en voi kuin jälleen kerran ilmaista pettymykseni tuohon paljon mainostettuun Neutrogenan meikinpoistoaineeseen. Se vaan ei minulla toimi - koska kerran sellaisen olen erehtynyt ostamaan, niin pakko se on loppuun käyttää, mutta siihen en enää koskaan palaa. Pettymyksen estämiseksi en uskaltanut ostaa noita Lumenejakaan kuin nuo kaksi purkkia - ajattelin, että jos ne eivät olekaan hyviä, niin ei tule sitten niin isoa pettymystä kun purkkeja ei ole kuin kaksi.

Toisin kuitenkin kävi, pari kertaa kokeilin ja todella on toimiva tuote, mikä tietenkin tarkoittaa sitä, että nyt Tokmannilla myynnissä olleet olivat sitten viimeiset tuotteet tuota merkkiä, jota Lumene on tehnyt. Niinhän minulle aina käy. Kun löydän jonkun loistavan tuotteen, lopetetaan sen valmistus tai vaihdetaan koostumusta huonompaan suuntaan.


Lisäksi lankesin hankkimaan Palmoliven suihkugeelin eurolla. Tarvetta ei olisi ollut, mutta kun oli niin herkullisen värinen. Näytteet sentään ovat ilmaisia, suihkugeelejä ja rasvoja tällä kertaa.

Hurjat kuusi euroa siis kulutettu kosmetiikkaan...

Ei kommentteja: