tiistai 24. syyskuuta 2013

Viimeinenkin rikottu lupaus

Kyllä se vaan niin on, että sulovileeniys (lue: nuukuus, ahneus, säästämisen halu) ajaa ihmisen rikkomaan lupauksensa. Minulle kävi niin, kun huomasin Dermosilin bonuspisteideni olevan vanhenemassa käsiin. Lankesin siis ostamaan sitä kiellettyjen listalla olevaa kosmetiikkaa.

Outletin tarjouksista klikkasin koriin puuterin, joka oli tarjouksessa ja jonka hankkimista perustelin itselleni sillä, että puuteria käytän sentään melkein joka päivä ja se oli todella halpa - puoleen hintaanalkuperäisestä. Sekä Nicebags meikkipussisetin, jossa kahden euron hintaan sai neljä eri kokoista meikkipussia - en tiedä onko noille todellista tarvetta, mutta kun ne nyt vaan olivat niin kivoja.

Hiuslenkit olisin halunnut kirkkaina, mutta niiden värivaihtoehdot olivat kahvinruskea tai pinkki, päädyin siis ensimmäiseen. Nuo hiuslenkit olivat hankinta ihan tarpeeseen, sillä "näkymättömiä" hiuslenkkejä, joissa ei ole metallia, tarvitaan nutturoiden tekemiseen. Räävittömän hintaisia nuo kyllä olivat, kahdeksan lenkkiä maksoi 5,90€ eli niiden on sitten parasta olla hyviä ja kestäviä.

Loput eli kasvopesun, puhdistusvaahdon ja deorodantin klikkasin koriin bonuspisteillä eli hintarivillä niiden kohdalla on pyöreä nolla.

Kokonaistuhlauksenimääräksi tulee siis 12,90€. Josko näillä sitten pärjäisi tämän vuoden loppuun asti.

Ei kommentteja: