perjantai 4. lokakuuta 2013

Kaupunkituliaisia

Vietin tässä pari päivää isossa kotimaisessa kaupungissa oppimassa uutta ja siinä samalla tuli kierreltyä vähän kaupoissakin. Tosin Sokoksella mainasi tulla paniikki, paniikki, paniikki, sillä siellä oli menossa 3+1 - päivät ja meno sen mukainen, väkeä aivan liikaa minun makuuni. Kampin keskuksen kampituspäiviltäkin jäi käteen tyhjän verran tavaraa, masu sentään tuli täytettyä Picnicin herkullisella savulohi-katkarapu ja fetajuustosalaatilla.

Sen sijaan Lautapelit.fi:n ohitse en päässyt, enkä tietenkään osannut poistua kaupasta tyhjin käsin. Mukaan lähti Qin, joka on vuoden peli 2013 aikuisten peli -sarjan voittaja. Myyjä esitteli peliä demokappaleen avulla ja vaikutti tosi mielenkiintoiselta. Lautapeliseuran jäsen korttia vilauttamalla hinnasta sai vielä 10 % pois eli pelille jäi hintaa vajaat 27 euroa.



Toinen tuliainen menee sitten kleptomaani iski - linjalle. Hotellissamme oli vieraiden käyttöön tarkoituetut pikkupullot shampoota, hoitoainetta ja vartalovoidetta, mikä ei välttämättä ole suomalaisissa ympäristötietoisissa hotelleissa tavanomaista. Niinpä käytimme noista pulloista vain vähän, sen verran, että ne saatoin hyvällä omallatunnolla napata ne mukaani. Valmistusmaa Kiina ja niiden pitäisi sisältää koivu-uutetta, mitä minä en ainakaan tuoksuista pikatestauksella tunnistanut.

Ei kommentteja: