torstai 31. lokakuuta 2013

Kuukauden kamat

Sitähän tämä näyttää minun elämäni olevan ostamista ja lankeamista tavaroihin, vaikka miten koetan estää itseäni. Kuukauden saldo sentään on suhteellisen positiivinen, vaikka esimerkiksi kosmetiikan ostetut olisi voinut jättää kokonaan hankkimatta, mutta kun oli "mukamas tarve".

Ensiksi käsityöhankinnat, joista Lidlistä kolmen euron hintaan hankittu "sukkarengas" ei ole mitenkään tarpeellinen, mutta kun halusin kokeilla sen toimintaa. Arvatkaapa, mitkä olivat perustelut tuon hankinnalle: "kun se on niin halpakin..." Alan ylittää itsensä Sulo Vilénin näissä jutuissa. Toinenkin samasta paikasta tehty hankinta saattaa sekin olla täysin tarpeeton (ja tuokin on ostettu samoin perustein), ostin näet myös palmikkopuikot, jos vaikka joskus innostuisin kutomaan palmikkoneuletta - edellisen kerran tein sitä isommassa määrin joskus yläosteella tehdessäni itselleni villapaitaa, joten riski noiden käyttöön joutumiseen ei ehkä ole kovin suuri, mutta kun olivat ainoat jäljellä olevat palmikkopuikot ja maksoivat ihan kaksi euroa.


Lankaostoina sentään vain kaksi kerää. Toinen, tummansininen, merinovillaa ja toinen alpakan ja silkin sekoitusta - suunniteltu käytettäviksi erään pienen ihmistaimen sukkiin ja tumppuihin. Sen verran hintavia, etten edes viitsi laittaa hintaa tähän näkyviin - kaupungin ainoalla Dropsin lankoja myyvällä liikkeellä on vara hinnoitella tuotteensa reilusti ja kauppa käy silti.


Lankesin ostamaan myös uuden päälyslakan. Aikaisemmat kokemukseni Dermosilin kynsilakoista ovat kovasti positiivisia ja sen vuoksi edellisten pullojen lähestyessä loppuaan sujautin tilaukseen myös 3,90€:n hintaisen lakkapullon. Pumppupullossa oleva meikinpoistoaine on hankittu bonuspisteillä eli niin ollen ilmainen, kun ne pisteet olisivat kuitenkin taas vanhentuneet käsiin (ja saavutettuja etujahan ei jätetä käyttämättä).


Hämähäkkimies kosteuspyyhkeet sain Tolunan kautta testattaviksi - ja minä kun olin jo aivan vakuuttunut, etteivät ne koskaan mitään testituotteita kenellekään lähetä, kunhan vaan mainostavat. Samassa kuvassa on myös yksi saamistani pimeänturvavälineistä eli heijastimista. Minua on tänä vuonna lahjottu jo kahdella sydämellä ja yhdellä suomenkartalla, käyttöön tulevat heti eli siinä mielessä mitä oivallisimmat lahjomat.

 

Samoin voidenäytteet olivat saatua ilmaistavaraa, kyllä nyt pysyvät kantapäät kuosissaan.


Kuvista puuttuvat vielä muutamat loppukuusta saamani näytteet, jotka jäivät kuvaamatta kameran rikkumisen vuoksi.

Serkkuni lahjoi minua ihanalla musta-valkoisella puserolla. Tämä höyhenenkevyt trumpettihihainen huitula oli hänelle vääränmallinen eikä siksi ollut koskaan päätynyt käyttöön, se oli siis minun onneni. Pusero juhli päälläni sitten hetimiten Herra Kirjoituksen siskonpojan nimenantotilaisuudessa eli käyttöön tuli.


Kamerassa alkaa olla jotain kummaa tarkennusongelmaa, ärsyttävää. Ei se nyt vielä voi rikkua, sehän on vasta kuusi vuotta vanha ja vain todella paljon käytetty. Nyt vaan en saanut kuvista millään sellaisia kuin olisin halunnut, vaikka miten muuttelin asetuksia ja väänsin ja käänsin.




Ei kommentteja: