perjantai 27. joulukuuta 2013

Lisää kimallusta

Katseltuani kimaltavia kynsiäni ja vilkaistuani välillä ulos masentavaan kaatosateeseen, totesin, että jotain kiiltävää on saatava lisää, jotta jaksaa läpi tämän mustan pimeyden. Kaikista vannomisistani ja vakuutteluistani huolimatta aivan pakko saada vielä toinenkin glitterilakka.

Olin jossain vaiheessa jo aiemmin hipelöinyt Lumenen Magic Dust kynsilakkaa, mutta jättänyt sen kuitenkin hyllyyn. Siinä vaiheessa kun kimalluksen kaipuuni saavutti määrätyt mittasuhteet, kiersin sekä Prismat että Cittarin vain todetakseni, ettei tuota enää ollut jäljellä.

Onneksi Anttila pelasti tilanteen ilmoittamalla mainoksessaan myyvänsä juuri noita Lumenen lakkoja edullisesti. Ensimmäisenä mahdollisena arkena oli sitten aivan pakko rynnätä katsomaan, olisiko noita vielä jäljellä. Olihan niitä, täsmälleen sen verran, mitä tarvittiin eli yksi pullo, jonka kotiutin 3 euron hinnalla.

Lakassa on kirkas pohjalakka, jossa on pieniä hopeisia glitterihippusia ja isompia hileitä hopean, kuparin ja sinisen sävyisinä. Isoja hileitä on paljon ja pieniä kiteitä vain aavistus eli juuri sellainen lakka kuin olen jo pitkään halunnut, paljon kristallimaista kiiltoa ilman istukekristallien ongelmia.


Todelliseen lakkaukseen tämä vaatii kaverikseen jotain muutakin, vaikkapa tuota toista aiemmin esittelemääni kimalle lakkaa, joten pelkästään tällä tehdystä pikalakkauksesta en aio esitellä kuvia.

Ei kommentteja: