torstai 16. tammikuuta 2014

Joulu on taas kohta

Edellinen joulu on tuskin mennyt, kun jo saa alkaa suunnittelmaan seuraavaa. Minähän en ole jouluihminen, mutta nyt vain iskivät sekä kirjakaupan ale että Tiimarin konkurssimyynti sellaiseen saumaan, jota ei voinut välttää.

Kirjakaupasta mukaani päätyivät ensimmäiset tulevan joulun lahjat - kyllä vain, jouluun on yli 11 kuukautta, mutta kun anopin lempikirjailijan hengentuotteita oli tarjolla alessa 70-80% alennuksella, niin päätin hankkia sekä synttäri- että joululahjan valmiiksi. Kirjat kun eivät vanhene säilytyksessä.

Glitteritarrat ovat myös kirjakaupan alesta, niitä ostin kolmea erilaista mallia tulevia askarteluja varten, osa kyllä menee ilman muuta muuhun käyttöön kuin jouluaskarteluihin. Aiemmin julkaistusta kierrätysaskartelupostauksesta saa vinkkiä, mihin noita on tarkoitus käyttää.


Tiimarin alesta ostin  pari pussia isoja nappeja (10 nappia eurolla, kun nappikauppa pyytää euroa kipaleelta) erilaisia korutarvikkeita, ihan sen takia kun olivat 50% alennuksessa ja heti kotiin päästyäni testasin noiden korupohjien toimivuutta hankkimieni glitteritarrojen kanssa. Turkooseja sydämiä roikkumaan ja helmiä korviin - tosin käyttötestaus osoitti, että kannattaa käyttää noiden kiinnittämiseen jotain muuta kuin tarrojen omaa liimaa, jos meinaa noiden pysyvän kiinni enemmän kuin pyhättömän viikon.




Se varsinainen otsikkoon viittaava ostos oli tietenkin tuo kulkustähti (miten se kuulostaakaan kovin monimieliseltä noin kirjoitettuna), joka oli Tiimarissa 70% alessa. Löysin aivan ihanan ohjeen ensi joulua ajatellen, ja siihen tarvitaan noita kulkusia. Vilkaistuani askarteluliikkeiden hintoja totesin irtokulkusten maksavan maltaita, joten siksi tuo alelöytö osui oikeaan paikkaan. Aikomukseni on siis purkaa kulkuset irti tähdestä ja käyttää ne tuohon jouluaskarteluun sekä askarrella tähtikehästä vähän erilainen latvalähti joulukuuseen. Esittelen valmista materiaalia sitten, kun on jotain valmista.





Ei kommentteja: