perjantai 24. tammikuuta 2014

Revontulten loiseessa

Nuutinpäivänä purin kuusesta viisi Kalevala Korun joulukoristetta ja odotin kotiin kuudetta koristetta, jonka olin saanut hankittua. Tuskin uskalsin haaveilla, että joskus löytäisin ne puuttuvat kolme koristetta, erityisesti haaveilin Kalevala Korun vuosikoristeesta 2009, Revontuli-nimisestä. Se kun tuntui olevan kovin harvinainen ja hankala hankkia.

Niinpä yllätyin, kun löysin huuto.netistä myynnistä ko. koristeen. Toki hinta oli aivan siinä kipurajalla, melkein jo pikkuisen ylikin, mutta päätin, että olin sen todellakin ansainnut selvittyäni hengissä siitä suursiivousurakasta ja ötökkäepisodista, toki juuri eletyllä vanhenemispäivälläkin saattoi olla osuutta asiaan.

Maksoin siis 60 euroa ja jäin odottamaan postia peläten, että posti runnoo koristeen rikki ja kadottaa sen tai jotain. Äärimmäisen iloisena sitten avasin postin tänään meille tuoman kirjeen - siinä se sitten oli: Revontuli.

Haaveillessani "täydestä" Kalevala Korun joulukoriste-sarjasta pelkäsin kaikkein eniten sitä, etten saisi hankittua juuri tätä koristetta, minulla on kun koristeita ajalta ennen ja jälkeen tämän. Periaatteessa voin vaikka jättää hankkimatta ne kaksi ensimmäistä koristetta, jos niitä ei järkevällä hinnalla mistään saa, nyt kun sarja muutoin on täysi - vuodesta 2007 vuoteen 2013. Vuoden 2005 koristeita olisi nytkin huuto.netissä myynnissä yksi, mutta 115 euron hinta on ainakin tällä hetkellä aivan liikaa, ihan niin kipeästi en tuota koristetta halua.

Ei kommentteja: