perjantai 31. tammikuuta 2014

Tammikuussa ei paljon säästelty

Tammikuussa ei tosiaan ole kovin monta ostoksetonta päivää vietetty, vaan on hankittu sekä tarpeellista ja tarpeetonta.

Tiimarin alesta ovat peräisin sekä nämä korutarvikkeet, tekosilmät että silkkinauhat. Korutarvikkeista ja silmistä en ole varma, tarvitsenko niitä koskaan, mutta kun kerran halvalla sai, niin Sulo Vilén iski jälleen. Silkkinauhat ostin sillä ajatuksella, että niillä voisi tuunata aiemmin lastunauhalla päällystämäni lampunvarjostimet uuteen uskoon, vähän enemmän toimiviksi. Tummanruskea nauha olisi ollut täydellinen, mutta ehkä tuosta vihreästä ja hiekansävyisestäkin jotain saa aikaan joko yhdessä tai erikseen.


Nalle Puhin elokuva on tilattu samaan aikaan kuin nuo aikaisemmassa postauksessa esittelemäni Disney elokuvat, se vain jäi jälkitoimitukseen ja saapui vasta nyt. Mielenkiintoisesti noissa Disney-klassikoissa menee tuo numerointi, sillä maailmalla tämä Nalle Puh- leffa on numero 51 ja Räyhä-Ralf numero 52 sekä Frozen 53. Suomessa Nalle Puh jäi ilman numeroa ja Räyhä Ralfista tehtiin numero 51.


Yläkuvan helmet ovat huuto.net hankinta, postikuluineen kolmisen euroa. Eivätkä ole tarkoitetut käytettäväksi tuollaisina, vaan askartelumateriaalina. Milloinkahan oikeasti ehdin askarrella kaiken sen, mitä olen suunnitellut.

Myös Polka dot ballerinat ovat huuto.net hankinta, uudenveroiset poposet maksoivat reilut viisi euroa postikuluineen - uudet vastaavat Dinskossa maksavat 35 euroa.


Huolimatta siitä, että minulla on monta paria työkenkiä, alkaa niistä useampi pari olla loppuunkulutettu, joten uusien työkenkien hankinnankin päätin hoitaa heti alkuvuodesta.

Innostukseni kenkäklipseihin johti siihen, että kävin penkomassa Kontin tuunaustorilla, se on nykyään lähes ainoa piste, mitä siellä kierrän. Tämä johtuu muun tavaran hinnoittelusta, jossa minusta on karannut mopo pahasti käsissä. Tällä kertaa mukaani päätyi pari pussillista nappeja, unelman pehmeätä nahkaa oleva entisen nahkatakin hiha ja muutamat vanhat klipsikorvikset. Kokonaisostokseni kustansivat ihan 5 euroa. Eli lisää askartelumateriaalia tuli hankittua.


Pitkään olen haaveillut myös punaisista peruskengistä, nyt kun ne tulivat huuto.netissä eteen postikuluineen 20e hinnalla, päätin toteuttaa unelmani.



Jonkinlaiseksi hetkelliseksi mielenhäiriöksi voi laskea sen, että päätin piristää vappuaattoani hankkimalla hatukkeen. Olen enemmän kuin todennäköisesti töissä, joten ajattelin vähän piristää arkea. Kyseinen unelma on peräisin Radio-kirppikseltä, hinnaltaan 4,50€.


Ostaessani en ajatellut, että sehän on kuin tehty noihin uusiin kenkiini.

Lisäksi tuli hankittua muutamia hiusjuttuja eli uusia ponnareita, pinnejä ja sitten noita "puhelinkaapeliponnareita". Ensimmäinen testipakkaus piti sisällään yhden kirkkaan ja kaksi mustaa, ja maksoi 2 euroa. Ihastuin kovasti ja sen vuoksi tuli hankittua nuo turkoositkin. Kaikkiaan tuhlasin hiushärpäkkeisiin noin 7 euroa. Taustalla oleva Galactica on Herra Kirjoituksen kirppislöytö. Vietimme yhden vapaapäivän Tampereella ja ostossaldoksi tulivat tuo DVD, hatuke ja nuo hiuskoristeet noita mustia ja kirkkaita spiraaleja lukuunottamatta.


Lisäksi hankin vielä neljä paria korvakoruja ja aihiot yhteen pariin. Jostain syystä olen nyt koukkuuntunut helmikorviksiin, joten kaikki neljä paria ovat erikokoisia helminappeja. Kaikki viisi koruparia kustansivat yhteensä noin 3 euroa. Ainoana miinus puolena voi todeta, että kaikissa noissa on metallisten lukkojen sijaan kumitulpat ja olen jo onnistunut hukkaamaan niistä kaksi ja korut ovat olleet käytössä vasta reilun viikon.


Muutama paketti on vielä matkalla maailmalta kotiin, joten esittelen niitä sitten helmikuussa.




Ei kommentteja: