sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Unelmien kengät ja mitä siitä seurasi...

Olen täälläkin varmasti yhden, kaksi, ehkä kymmenen kertaa mainostanut sitä, miten hankin mustat kengät ja millaiset kengät haluan.

Kahlattuani läpi lukemattomat nettisivut ja myyntipalstat, löysin sen, mitä olin etsinyt. Täydelliset kengät, juuri oikean mallinen kärki, täydellinen korko, kiiltonahkainen materiaali - sääli vain, että huuto.netissä myynnissä oleva pari oli väärää kokoa.


Ilmoituksesta selvisi kuitenkin kenkien malli, joten ei muuta kuin herra Kirjoitusta kädestä kiinni ja liikkeeseen sovittamaan. Katsoin jopa netin hintavertailusta sen edullisimman nettikaupan, josta kengät tilaisin, kunhan ensin vain kävisin testaamassa olisiko 37 se oikea koko.

Onnekseni kävin sovittamassa, sillä kyseisissä Anika Kendra-malliston software-pohjalla varustetuissa kengissä on sellainen päkiäpehmuste, jonka pitäisi helpottaa korkeahkoilla koroilla kävelemistä ja keventää päkiärasitusta. Minulle se vaan ei sopinut, kengät tuntuivat jalassa kamalilta, yksinkertaisesti kamalilta, en voinut ottaa askeltakaan. Sielu verta valuen nostin kengät takaisin hyllyyn ja totesin, ettei meitä sittenkään ollut tarkoitettu toisillemme. Täydellisten kenkien metsästys jatkuu edelleen...

Ei kommentteja: