tiistai 4. helmikuuta 2014

Helmikuun haasteet

Josko ottaisin uusiksi tiettyjä tammikuussa pieleen menneitä asioita, jos vaikka tässä kuussa saisin aikaan jonkunsorttisia onnistumisen kokemuksia.

Ensimmäiseksi se kuukausi haaste, joka tässä kuussa on "huulipunakuu". En edes kehtaa tunnustaa, miten monta eri sävyistä huulipunaa omistan, mutta joka tapauksessa niin monta, että kuukauden jokaiselle päivälle pitäisi löytyä oma värinsä.  Lievennykseksi todettakoon, että maalla yksi kerta punausta päivässä riittää, muualla punaa pitää sitten lisätäkin, jotta väri pysyy huulissa koko päivän. Tuon ei pitäisi olla kovin vaikea toteuttaa.

Toisena haasteena voisin koettaa korvisten vaihtamista kaikkina kuukauden työpäivinä siis niin, että yhdet korvikset käytössä vain yhden työpäivän ajan - tähänkin pitäisi riittää materiaalia helposti.

Kuntoilua minimissään se kaksi kertaa viikossa. Mieluummin kolme tai enemmän.

Nyt sitten se pahin tavoite eli kymmenen ostoksetonta päivää kuukaudessa. Tämän kanssa saattaa kyllä tulla ongelmia. Lisäksi teen ruokakululaskelman edes yhdeltä kuukaudelta vuodessa. Koska en ole näissä asioissa erityisen pitkäjänteinen, valitaan kuukaudeksi helmikuu, joka on vuoden lyhin kuukausi. 


Ei kommentteja: