perjantai 21. helmikuuta 2014

Hopotus: Erisan uudistava silmänympärysvoide

Pääsin hopottajien kautta testaamaan Erisanin kosmetiikkauutuuksia kosteuttavaa kuorintavoidetta ja uudistavaa silmänympärysvoidetta, kuorintavoiteesta löytyy enemmän juttua täältä.

Erisanin tuotteet on kehitetty yhteistyössä allergia- ja astmaliiton kanssa. Tuotteet eivät sisällä hajusteita, väriaineita eivätkä parabeeneja. A- ja C-vitamiineja sisältävä, uudistava silmänympärysvoide edistää herkän ja ohuen silmänympärysihon uusiutumista ja ennaltaehkäisee juonteiden syntymistä sekä ihon ennenaikaista vanhenemista. Sisältää lisäksi E-vitamiinia sekä Hyaluronihappoa, jotka vahvistavat ihon omaa kosteustasapainoa ja joustavuutta. Allantoiini rauhoittaa herkkää silmänympärysihoa. Tuote levitetään aamuin illoin puhdistetulle iholle.

Tämän tuotteen suhteen minulla ei ollut yhtä hyvää vertailukohtaa kuin tuon kuorintavoiteen suhteen, olen kuitenkin sitä mieltä, että ko. tuote on vähintäänkin kolmen tähden arvoinen ellei enemmänkin. Koostumus on mielyttävä, tuote levittyy helposti ja imeytyy helposti ja nopeasti, eikä jää tahmaamaan. Tuoksuttomuus oli jälleen itselleni se juttu, joka aluksi mietitytti, mutta loppujen lopuksi "hajuttomaan" voiteeseen tottui nopeasti.


Tämäkin tuote on riittoisa, eikä sitä tosiaan tarvitse käyttää kuin pienen pieni pisara, jotta se ajaa asiansa. Parin viikon käyttökokemuksella on tietenkin aivan mahdoton arvioida juonteiden syntymistä tai tasoittumista muutoin kuin toteamalla, ettei niitä ainakaan lisää tullut tämän käyttöjakson aikana.

Tuotteen pakkauskoko on 15ml ja sen suositushinta kaupoissa on noin 7 euron kieppeillä. Lisätietoa tuotteesta löytyy täältä.

Ei kommentteja: