keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Kymmenen muistettavaa kirjaa

Tämä on lähinnä muistilista itselleni siitä, mitä mielenkiintoisia kirjoja olen viimeaikoina eri lähteistä bongannut.

Skannatut kuvat ovat peräisin muutamasta jujukerhon lehdestä, eivät laadultaan kovin häävisiä, kun tarkoitus on lähinnä pitää mielessä kirjan nimi ja kirjoittaja. Hintatiedot, jotka kuvissa näkyvät, tuskin pitävät enää paikkaansa. Nämä ovat kaikki mielenkiintoisia, mutta ei mikään sellainen, että heti olisin ostamassa itselleni, siitä syystä ne ovat täällä muistuttamassa, että katsoisin kirjastosta seuraavalla käynnillä tai ehkä sitä seuraavalla.

 Ensiksi Angry Birdseille omistettu amigurumi-kirja


Olen kuullut paljon hyvää tästä karkintekijän käsikirjasta, joten ainakin englantilasta toffeeta on pakko kokeilla, mikäli kirja löytyy kirjastosta.


 Nämä haluain vain selattavaksi, tuskin minä todellisuudessa mitään intoudun neulomaan tai muuten toteuttamaan. Ja jos inspiraatio iskee, niin sittenhän lainakirja on oikeassa käytössä.


Tuskin koskaan jaksan koota niin paljon tölkkiklipsuja, että pääsisin mitään noista toteuttamaan, mutta onhan sitä hauska katsella, mitä voisi tehdä jos...

Tämän kirjan hankintaa kipuilin pitkään, sillä se sopisi NIIIN hyvin "200 virkattua kuviota", "120 erilaista neliötä" ja "150 virkattua kukkaa" - tyylisten opusten seuraan, joita hyllystäni löytyi useita. Kun tajusin, etten ehkä sittenkään virkkaisi yhtään ainoaa lumihiutaletta, päätin hyödyntää kirjastoa. Jos virkkaan edes viisi erilaisella mallilla tehtyä lumihiutaletta lainattuani kirjan, saan luvan hankkia tämän itselleni, silloin todennäköisesti virkkaan useammankin kuin nuo viisi.

Hämmästytin itseäni sillä, etten sittenkään klikannut tätä kirjaa ostoskoriin heti sen ilmestyttyä. Ilmeisesti alan päästä kroonisesta Tilda-kirjojen keräilyhimosta pikkuhiljaa eroon. Hyllyssä kun on toista kymmentä kirjaa, joista yhdestäkään en ole tehnyt yhtään mitään - koskaan.


Selattavaksi ajattelin näitäkin, sillä tuskin täältä mitään ideoita toteutukseen pääsee, mutta olisi kiva nähdä, mitä kaikkea ovat aiheesta keksineet.

Tätä kirjaa mietin pitkään lahjaksi, mutta päätin odottaa hetken, sillä merkkipäivä on vasta kesällä. Ehkä uutuuden viehätys ja sitä myötä uutuushinnoittelu on jo silloin mennyt ohi.

Ei kommentteja: