lauantai 8. helmikuuta 2014

Tammikuun hankinnat kotiutuvat

Tammikuun shoppailuinnostuksesta riittää - valitettavasti - raportoitavaa pitkälle helmikuullekin.

Otetaanpa sitten härkää sarvista ja esitellään, mitä kaikkea sitä on tullut osteltua.

Ensiksi rusetteja kenkiin sekä punaiset kiiltonahkaiset että mustat. Maksoivat 4 euroa pari, joten olivat melko hintavia, mutta kuitenkin nättejä, joten en näitä ostoksiani katunut.

Hiuksiin polkadot-nauha, joka oli hintaansa nähden melkoinen pettymys. Nauhaa esiteltiin netissä äärimmäisen monikäyttöiseksi ja hienoksi hiustenlaittojutuksi, jolla tekee vaikka minkälaisia kampauksia. Kun sitten sain kaksinkertaisesta satiinista ommellun kangassuikaleen, jonka sisällä oli yksi rautalanka, tunsin jonkinasteista pettymystä tai jos rehellisiä ollaan, niin potkin itseäni henkisesti aika raskaasti persuuksille - maksoin 7,50 euroa jostain sellaisesta, jonka olisin itse ommellut kolmessa minuutissa. Niinhän se toki on, että ei se ole tyhmä joka pyytää, vaan tyhmä on se joka maksaa. No, nyt on sitten malli, jota aion hyödyntää - koska soveliasta materiaalia löytyy vaikka miten paljon niin kangasta kuin rautalankaakin, niin teen tuolla kaavalla useamman vastaavan itselleni ja muutaman vielä kavereillekin.






Lisää polkadot-materiaa ballerinojen muodossa, nämäkin olivat seitsemän euron hintaansa nähden jonkin asteinen pettymys eli lienee syytä lopettaa shoppaaminen hetkeksi, kun kaikki ostohetkellä mahtavat löydöt tuntuvat olevan perille saapuessaan kakkoslaatua.

Seuraava löytö ei kyllä tosiaankaan ollut kakkoslaatua, vaan todellakin oiva löytö. Postikuluineen 3,5 euroa  maksanut Kiireisen kokkaajan keittokirja oli mielestäni huippulöytö, vaikka olenkin tolkuttanut itselleni, etten tarvitse enää yhtään keittokirjaa. Tätä nimenomaista opusta on kuitenkin kehuttu todella, todella paljon ja siinä on useampia minullekin suositeltuja reseptejä, joten tuolla hinnalla se oli ihan pakko saada.


Ei kommentteja: