maanantai 3. maaliskuuta 2014

Maaliskuun meikkileikit

Jotenkin olen vaan kovin ihastunut näihin sanaleikkeihin tammikuu on tukkakuu, helmikuussa huulet punastuu...joten loogisena jatkona on tietenkin se, että maaliskuu on meikkikuu. Jos sitä vaikka ylittäisi itsensä ja vaihtaisi välillä meikistä jotain muutakin kuin sitä huulipunaa. Mutta koska jotain haastetta pitää hommassa olla, niin meikkileikkejä leikitään niillä meikeillä, joita meikkipussissa nyt on. Se olisi liian helppoa, jos koko meikkiarsenaali olisi käytössä (joka päivälle riittäisi varmaan erivärinen rajauskynä ja luomiväri). Eikä kenenkään silti tarvitse pelätä, allekirjoittaneen naama ei tule edelleenkään esiintymään blogissa, joten eri yhdistelmiä hahmotellaan sitten jollain muulla konstilla kuin kasvoista havainnoimalla.

Meikkipussini tämän hetkinen varustus on seuraava: luomivärejä on kuusi, Isadoran valkoinen voidemainen, StarGazerin musta mattainen, jossa seassa glitterihippusia valkoista ja persikkaa  (Lunar scape nimeltään) sekä neljän pastellisävyn ikivanha paletti (väreinä vaaleanpunainen, vauvansininen, vaalea harmaa ja sinertävä vihreä). Samassa paletissa on myös kirkkaanpunainen poskipuna, ainoa meikkipussissani tällä hetkellä eli sillä on tultava toimeen.


Rajauskyniä on kaksi Yves Rocherin kynämäinen kirkkaanvihreä ja Look by Bipan sammaleenvihreä tussi. Huulipunista käytössä ovat paitsi meikkipussissa olevat vaaleanpunainen helmiäispuna, kirsikanpunainen mattapuna ja korallinvärinen huulikiilto, myös huulipunakuussa käytetyt punat (mikä tietenkin helpottaa meikkien muuttamista jonkun verran). Myös kulmakynä, kynsikynä, peitepuikko, ripsiväri, puuteri ja meikkivoide löytyvät- näistä kaikki eivät kuvissa.


Normaali perusmeikkini silmien osalta on ripsiväri ja rajausväri, joten tuon jätän siksi viimeiseksi vaihtoehdoksi, jotta tulisi käytettyä jotain muutakin. Ensiksi ajattelin, ettei noilla meikkipussissa olleilla väreillä saa aikaiseksi kovin paljon vaihtoehtoja, mutta tarkempi miettiminen synnytti runsauden pulan. Kahdella pienellä asialla kun saa aikaan jo isot muutokset silmämeikin pysyessä samana: poskipuna käytössä tai ei käytössä ja huulipuna tumma tai vaalea. Noista syntyy jo neljä erilaista vaihtoehtoa tumma huulipuna poskipunalla ja ilman ja vaalea huulipuna poskipunalla ja ilman. Myös sama meikki rajauksella ja ilman on aivan eri näköinen, tosin olen niin kovin huono käyttämään kynämuotoista rajausta, että saattaa sen käyttö jäädä tässäkin kuussa vähiin ja rajaukset tehdään joko tussilla tai tuolla mustalla luomivärillä.

Luomivärejä ajattelin käyttää ja yhdistää seuraavasti:
- mustaa  yksistään häivytettynä
- mustaa ja valkoista
- mustaa ja harmaata
- mustaa, harmaata ja valkoista
- mustaa, harmaata ja vihreää
- harmaata ja vihreää
- harmaata ja sinistä
- harmaata ja pinkkiä
- vihreää ja sinistä
- vihreää ja valkoista
- vihreää mustalla rajauksella
- sinistä mustalla rajauksella
- valkoista mustalla rajauksella
- valkoista vihreällä rajauksella
- pinkkiä vihreällä rajauksella

Ihan tuollaisella puolen minuutin väreihin katsomisella 15 erilaista vaihtoehtoa ja sitten noihin jokaiseen ne neljä erilaista yhdistämisvaihtoehtoa lisäksi. Kyllä noilla pitäisi maaliskuuhun saada väri-iloa.


Ei kommentteja: