maanantai 21. huhtikuuta 2014

langat ja tuotokset

Työkaverini näki minun taannoin tekevän röyhelöhuivia ja hän otti sen pariinkin kertaan puheeksi, että voisin tehdä hänelle sellaisen korvausta vastaan. En vain osaa ajatella käsitöideni kaupallista hyödyntämistä, joten siksi en aluksi lämmennyt idealle. Toistuvien pyyntöjen jälkeen päätin tehdä kompromissin- työkaverini maksakoon langat, työn teen lahjaksi.

Hän esitti toiveen sinisestä huivista ja näytti tietyn sävyn, joka olisi hänen suosikkinsa. Ihan täydelleen sen sävyistä sinistä ei ollut, joten hankin lankat "pariin" siniseen huiviin, joista työkaverini saa sitten valita, minkä haluaa omakseen vai kelpaako mikään.

Lankamaailman nettikauppa kunnostautui äärimmäisen pikaisessa toimituksessa. Tein tilauksentiistaina illalla ja jo torstaina langat olivat perillä. Paketin sisältö oli seuraava:





Kaikkiaan siis langat kuuteen huiviin (pikkuisen harmittaa tilausvaiheessa sattunut näppäilyvirhe, kaikkia noita pieniä keriä piti olla kolme per sävy, mutta jotenkin olin onnistunut jättämään osan yhteen kerään per väri). Muut tuttua ja turvallista Papillionia, mutta tuo iso kerä on Can Canin printiä, josta myös pitäisi ohjeiden mukaan saada aikaiseksi röyhelöhuivi.

Lopputulokset näyttävät tältä - värit erovat todella paljon salamalla ja ilman kuvatuissa kuvissa ja kumpikaan ei ole täysin totuudenmukainen.




Viides huivi (se vihreä) odottaa vielä tekijäänsä ja saattaa olla, etten sitä koskaan teekään, vaan kauppaan langan jollekin muulle, joka jaksaa siitä huivin vääntää, minulle nämä neljä riittävät hetkeksi.



Ei kommentteja: