perjantai 11. huhtikuuta 2014

Vihreä - musta - lime

Kovasti on nuukailublogi mennyt hankintahenkiseksi, mutta haluan nyt kuitenkin esitellä nämä pitkäaikaisten hankintojeni tulokset. Tai no, jos ollaan rehellisiä, niin sekä puhelin että vihreä kotelo ovat lahjoja Herra Kirjoitukselta ja vain musta ja lime ovat omia hankintojani.

Olin kyllä jo hetken harkinnut läppäkotelon hankkimista Lumiani suojaksi, koska jotenkin pelkään näytön rikkumista ilman kunnollista suojaa. Laukaisevana tekijänä toimi tällä kertaa serkkuni Rusetti, joka tarvitsi työpuhelimeensa vähän erikoisemman kotelon - työpaikan naisilla oli menossa kilpavarustelun tapainen, jossa jokainen yritti etsiä puhelimelleen hienompaa ja erikoisempaa "kotia". Minä avustin häntä tuollaisen kotelon hankinnassa ebayssa ja tulin siinä samassa hankkineeksi itsellenikin pari koteloa.

Toinen on aivan klassinen; perusmusta, nahkainen pystykotelo. Joka olisi ollut täydellinen, mikäli olisi ollut vaakamalli, minä en vain oppinut käyttämään tuota pystymallia kunnolla. Samalla kertaa halusin myös vähän väriä elämääni, joten hankintaan päätyi myös limenvärinen suojakotelo, joka on sellainen vaakamalli eli paremmin minun käyttööni sopiva.  Tuollainen kirkas vihreä löytyy laukustakin helpommin kuin klassinen musta.


Molemmat tosiaan ostin ebaysta, musta oli varsin edullinen, eikä maksanut kuin kolmisen euroa. Vihreä, jonka kanssa samaan pakettiin kuului myös ministylus (joka valitettavasti on tavallisen virheä eikä limensävyinen), oli huomattavasti kalliimpi ja taisi maksaa liki kahdeksan euroa.

Molemmat kotelot tilasin helmikuun lopussa ja mustan sainkin maaliskuun alkupäivinä, mutta vihreää joutui odottamaan huhtikuulle asti.

Ei kommentteja: