maanantai 5. toukokuuta 2014

Hopotus: Relaxant selluliittivoide täydentävää tietoa

Kuten olen jo aiemmin kertonut, pääsin hopottajien kautta mukaan testaamaan Relaxant selluliittivoidetta. Aiemmat kirjoitukset aiheesta löytyvät täältä ja täältä.

Noissa kirjoituksissa en siis maininnut sitä, että kyseessä on jo ihan myynnissä oleva tuote, vaikka uutuustuotteesta onkin kyse. Kyseistä tuotetta saa Detrian omasta verkkokaupasta ja myös luontaistuotekaupoista sekä isompien tavaratalojen luontaistuoteosastoilta ja apteekeista.  Pakkaus sisältää 400 ml voidepullon lisäksi kaksi erikokoista hierontakuppia ja käyttöohjeen. Hintaa tuollaisella pakkauksella on n. 40€.


Relaxant Selluliittivoide on vartaloa kiinteyttävä, selluliitin paikalliseen hierontaan tarkoitettu voide. Hieronta voiteella vähentää selluliittia sekä lisää rasvakudoksen aineenvaihduntaa. Se aktivoi verenkiertoa ja imunesteen kulkua sekä poistaa kuona-aineita syvältä kudoksesta asti. Alla olevassa kuvassa näkyvät mustalla ne tyypillisimmät paikat, joihin voidetta voi käyttää.



Voide lievittää selluliitille tyypillistä kudoksen arkuutta ja kosteuttaa ihoa. Vaikuttavina aineina turve-, mesiangervo-, koivu-, kataja- ja väinönputkiuute, jotka ovat perinteisesti käytettyjä ja tehokkaita selluliitin hoidossa.

Tuotteen valmistusaineet ovat seuraavat: Aqua, Peat Extract, Brassica Oleifeira, Filipendula Ulmaria, Juniperus Communis, Angelica Archangelica, Betula Alba, Petrolatum, Glyseryl Stearate, Propylene Glycol, Cetyl Alcohol, Carbomer, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben (kyseinen lista kopioitu suoraan valmistajan sivuilta, joten en vastaa sen oikeellisuudesta).

Lisäksi voisi mainita, että kyseessä on suomalainen avainlipputuote. Selluliittivoiteen vaikuttavina aineina on yrttiuutteita sekä hoitoturveuutetta, jotka ovat peräisin Suomen Lapin luomukeruualueilta.

Lisätietoa tuotteesta täältä, KLIK.

Ei kommentteja: