maanantai 26. toukokuuta 2014

Ihana maanantai

Yleensähän maanantait ovat niitä viikon pahimpia päiviä, mutta tämä maanantai on ilmeisesti se harvinainen poikkeus, joka vahvistaa säännön.

Vaikka rakastan helteitä, tuntui tuo viikonlopun liki kolmekymmentä astetta tottumattomalle hiukan liialta - osana tietenkin se, että kun siitä helleajasta suurin osa meni töiden merkeissä, ei se niin kivaa ollutkaan. Sen vuoksi tervehdin ilolla tämän aamun viileämpää raikkautta, erityisen ihanaa oli se, että sateet olivat mukavasti puhdistaneet ilman viime aikoina sitä kuormittaneista siitepölyistä ja oli paljon kevyempi hengittää.

Aamun ehdottomasti positiivisin asia oli pohjan näkyminen poskipunapurkista. Ihanaa, se loppuu sittenkin joskus. Missään tapauksessa en enää ostaisi vadelmanpunaista poskipunaa, mutta kun olen joskus sellaisen hankintaan sortunut, olen päättänyt kärsiä rangaistuksen pahoista teoistani ja kuluttaa sen loppuun - muistan varmasti lopun elämäni vältellä tuota väriä. Toivottavasti se kuluu pian kokonaan loppuun.

Lisäksi voitin eilen illalla huutokaupan kengistä, joita olen pitkään himoinnut. Kyse on siis tavallisista mustista perusavokkaista, ovat uudet eivätkä maksaneet kuin 13 euroa.

Tänään illalla aion keskittyä kokkailuun ja pestä pyykkiä. Sekä päivittää blogin eetteriin ennen aikojaan karanneet raakilepostaukset ajantasalle. Olen yhä äärimmäisen onnellinen tuosta tekemästäni ekstralyhennyksestä ja ihmettelen, miksi en tehnyt sitä jo aiemmin - olo on jotenkin paljon kevyempi ja seesteisempi.

Kun vielä tietää, että viikolle on tulossa sekä kaksi kivaa iltaa ystävien kanssa että palkkapäivä, ei ole ihme, että olen tyytyväinen. Maanantai aloittaa siis todella mukavan viikon.

Ei kommentteja: