tiistai 27. toukokuuta 2014

Kännykän ja lompakon kaveri

Nopeasti ajatellen tuo olisi totta kai meikkipussi, sillä sehän on yleensä tuon naisten tavanomaisen kolmikon kolmas jäsen, avainten lisäksi tietenkin.  Tällä kertaa ei kuitenkaan ole kyse meikkipussista, vaikka olenkin pohtinut tiettyä uusintaa kesän ratoksi. Silloin kuusi vuotta sitten, kun blogia aloitin, kirjoitin myös laukkuni ja meikkipussini sisällöstä ja tuollaisen inventaarion voisi tehdä jälleen uudelleen.

Tämän kertainen otsikko voisi olla myös korttisulkeiset, sillä tänään kotiutui ebaysta hankkimani korttikotelo. Jälleen kerran vihreä ja totta kai kolmatta limeen viittaavaa sävyä. Onks se niin kamalan vaikeaa vakioida värit ja käyttää samaa sävyä useammissa tuotteissa - ilmeisesti on.  Taikka ehkä on paremminkin hatunnoston arvoista, että ne saavat kaikki erilaiset vaaleat vihreät näyttämään kuvissa samansävyisiltä vaikka ovatkin ihan eri värisiä.

Olkoonkin väärää sävyä, niin tuskin minulla on varaa valittaa, sillä kotelo maksoi alle 1,50€ postikuluineen.




Tuossa yksinkertaisessa kotelossa on paikat noin kymmenelle kortille ja lisäksi mukaan mahtuu vielä toinen mokoma kortteja ilman erityisiä paikkoja.

Olen jokseenkin äärimmäisen turhautunut siihen, että joka ainoa firma tarjoaa omaa kanta-asiakaskorttiaan. Tuon seurauksena niitä kertyy lompakkoon monen monta ja yleensä ainakin minulla on se ongelma, että juuri se kortti, mitä tarvittaisiin, ei sitten ole mukana, kun korttia pitäisi vilauttaa. Josko tuo korttikotelo nyt olisi sen verran reilun kokoinen, että muistaisin napata sen mukaan aina liikkeelle lähtiessäni tai paremminkin  laukkua vaihtaessani.

Jos systeemi toimii, uhraan vielä toiset puolitoista euroa ja hankin myös punaiselle lompakolle samanvärisen kaverin.

Pari tuotekehitysideaa minulla tietenkin heti olisi. Olisikohan liian vaikeaa pistää nepparin puolikasta sekä lompakkoon että korttikoteloon, jolloin ne voisi tarvittaessa yhdistää kulkemaan yhdessä ja tarvittaessa käyttää erikseen.

Hetken erillisiä pussukoita tuijoteltuani tajusin, ettei siinä mitään lisäneppareita tarvita. Lopakossa on kaksi nepparia eli reilusti säätövaraa.

Otetaan lompakko ja korttikotelo.

Sujautetaan korttikotelolompakon sisään.

Pistetään neppari kiinni.

Kompakti "kaikki mukana" paketti on valmis.



Ei kommentteja: